60+15 watt ekran kartı 20 Watt'ı aşmıyor

atavh4n

Decapat
Daha fazla  
Dediğim gibi NVIDIA App'den bakınca 60+15'lik ekran kartım 20 watt bile olmuyor oyunda. 18 falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne laptop modeli belli ne MSI Afterburner falan ekran görüntüsü var. Neye göre yorum yapmamızı bekliyorsunuz? Cihazı hangi modda kullandığınız ve şarja takılıp olup olmadığı belirsiz. Ben az çok Nitro 5, Victus veya TUF bir model olduğunu anlayabiliyorum fakat herkes böyle değil. Bilgi olan konuları ne kadar hızlı çözdüğümüz açık ve net.

Ne laptop modeli belli ne MSI Afterburner falan ekran görüntüsü var. Neye göre yorum yapmamızı bekliyorsunuz? Cihazı hangi modda kullandığınız ve şarja takılıp olup olmadığı belirsiz. Ben az çok Nitro 5, Victus veya TUF bir model olduğunu anlayabiliyorum fakat herkes böyle değil. Bilgi olan konuları ne kadar hızlı çözdüğümüz açık ve net.

Neyi atmam gerektiğini bilmiyordum, o yüzden yazdım. Tam olarak ne istediğinizi söyleseydiniz, onları atardım. Şarjda olup olmaması bile yazmak için yazılmış gibi görünüyor. Oysa "Driverları güncelle" gibi bir çözüm önerseydiniz, daha işe yarardı. İyi günler, cerrah bey.

Neyi ekleyip eklememiz gerektiği açık ve net yazılı. 2022'den beri kayıtlı olup 58 mesaj yazabildiyseniz az çok buranın kültürüne hakim olmuş olmanız gerekir. Örnek konulara bakılır vesair.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı