60-65 bin TL laptop önerisi

Bütçe
60.000 - 65.000

Starlink_0

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, arkadaşım için bir laptop arıyoruz. Bütçe belirtildiği gibi 60-65 bin lira bandında, sonradan ekleme yapmaya gerek olmayacak performansı yüksek, soğutması ve kasa kalitesi iyi bir laptop arıyoruz. Aklımızda Neo 16 vardı fakat i9'lu olanı artık satılmıyor. Aradığımız özellikler, 32 GB RAM ve olursa i9 işlemci ekran kartı 4060 veya 4070 olabilir. SSD 1 TB olursa güzel olur. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

i9 değil ama kalitesi i9 almadığınız için pişman ettirmez. Ayrıca dediğiniz laptop kronik sorunlu, işlemciyi soğutamıyor.
Kendim Acer kullanıyorum ve ultra ayarlarda bile şu ana kadar bir ısınma sorunu yaşamadım ondan dolayı düşünüyorduk ama zaten stokta yok yani elden bir şey gelmez

Öneri için de teşekkür ederim. Aklımızda olacak.

Öneri için teşekkür ederim.

Kendim Acer kullanıyorum ve ultra ayarlarda bile şu ana kadar bir ısınma sorunu yaşamadım ondan dolayı düşünüyorduk.
Hocam bahsettiğiniz model i9-13900HX işlemcisini soğutabilecek güçte değil, anlık tek basamaklı FPS değerleri vermesi olası ama dediğiniz gibi stokları kalmadığı için dert edilecek bir şey değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı