60-65 bin TL sistem önerisi

Elwsund

Hectopat
Daha fazla  
PC toplama hakkında gram bilgim yok ve yardım lazım. Intel ekran kartı olan bir bilgisayar istiyorum bütçem 60-65 arası, bir şey cevap verirken PC parçaları hakkında en ufak bir bilgim olmadığını aklınızda bulundurursanız iyi olur ve genel olarak istediğim bana sistem oluştururken neye dikkat etmem gerektiği, uzak durmam gereken şeyler ve eğer vaktiniz varsa bana bir kasa toplamanız çok makbule geçer.

PC toplama hakkında gram bilgim yok ve yardım lazım. Intel ekran kartı olan bir bilgisayar istiyorum bütçem 60-65 arası, bir şey cevap verirken PC parçaları hakkında en ufak bir bilgim olmadığını aklınızda bulundurursanız iyi olur ve genel olarak istediğim bana sistem oluştururken neye dikkat etmem gerektiği, uzak durmam gereken şeyler ve eğer vaktiniz varsa bana bir kasa toplamanız çok makbule geçer.
Mis gibi bir Ryzen 7 7800X3D RX 9070 XT sistem önereceğim bekleyin.

Kullanım amacınız oyun mu?

Öğrenci indirimi ile 9K oluyor.

55 bin TL RTX 5070 sistem + 10 bin TL monitör yapacağız o zaman.

Olur teşekkürler.

Öğrenci indirimi ile 9K oluyor.

Bakacağım şimdi detaylarına.

https://www.akakce.com/bilgisayar-k...li-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1039793288.html

Yanına da 2K monitör alırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı