Hocam taksit hazır sistemde hep vade farklı tüm parçalar gelince yetkili bir yerde toplatabilirsiniz tabii size kalmış seçim.
Teşekkür ederim. Tekrardan sanirim şu an İtopya'daki pesin taksit kampanyasindan alacagim gibi duruyor o zaman.
Konuda da belirttim aslinda tek tek toplamak istemiyorum açıkçası hazir sistem bana daha iyi geliyor.
Örnek dostum hani attım ya taksitle elle toplasın dedin taksit ile
5070 yani? Tamam dostum sen elle at hazır sistem isteyen kişilere.Çok bilgili değilim ama şöyle bir şey topladım taksit olduğu için bir yandanda anakartı Wi-Fi istiyorum daha pratik oluyor diye.
- Thermalright Peerless Assassin 120mm SE ARGB kule tipi soğutucu fan (TF7 termal macun dahil)
- XPG Valor mesh siyah RGB mid Tower 750W 80+ Gold Gaming kasa.
- Patriot Viper Venom 32 GB (2x16 GB) DDR5 6000MHz CL30 Gaming RAM (pVV532G600C30k)
- MSI MB Pro B650-S Wi-Fi AM5 DDR5 7200MHz(OC) HDMI DP M.2 USB3.2 2.5G lan Wi-Fi 6E ATX anakart.
- Ryzen 7 7800x3D soket AM5 5.0GHz 96MB 120W 5nm tray fansız işlemci.
- Gigabyte VGA GeForce RTX 5070 Windforce OC 12 GB, 192 bit, GDDR7, HDMI ekran kartı - GV-N5070WF3OC-12gd
- WD Black SN7100 1TB okuma 7250MB/s yazma 6900MB/s PCI-e Gen4 NVMe SSD (WDS100T4x0e)
Çok çok fazla değiştirme yükseltme seçeneği var hepsi de taksitli HB'da bu en basit hali.
Ilginiz icin cok tesekkur ederim. Game garaja cok uzun sure once bakmistim ancak sayfada parcalarin bilgileri biraz az geldi cekincem o yonde bir de gpu NVIDIA RTX olmasi en iyisi olur valla. ayrica hepsiburada ile taksit imkani dogrultusunda 80-100k ya cikabilirim muhtemelen cok da uzun tutmak istemiyorum taksitleri.
5070 yani? Tamam dostum sen elle at hazır sistem isteyen kişilere.
@3rN hocam İtopya sistemlerde taksit seçenekleri 5 şeklinde gördüm karta göre değişiklik mevcut 10 12 taksit varsa kafanıza uyan atın bakalım. Hepsiburada'daki GameGaraj sistemin linki burada satıcı eski mesajlarda belirtmis bileşenleri tekrardan sorup ögrenebilirsiniz CL46 RAM bir tek kötü DRAM'siz bir SSD mevcut onu da belirtmem lazım Vento kasa içerisinde FSP PSU mevcut o konuda rahat olacaksınız.
Bütçeyi bu kadar çıkarmak istemiyorsanız. Kasa önceki 5080 kadar iyi değil idarelik bir model tercih edilmiş.
İtopya 5070 Ti ModArt'ın sistemi YT'de incelemesi mevcuttur kendi kanalında. Diğer sistemler pek hoşuma gitmedi özellestirmeleri dengeli olarak bu sistem mevcut render işlerinde Intel işlemciler güçlü halen H810 olmasına karşın VRM soğutucu ile geliyor anakart sorun çıkarmaz gibime geliyor b serisi olmadığı için OC avantajını kullanamayacaksınız fakat çok etkilemez sizi kasa güzel isteğe bağli Vento'nun FSP Hydro PSU'lu kasaları da mevcut özelleştirmede.
Özet: Bütçe açısından ve İtopya'da taksit mevcutsa 5070 Ti sistem yeterli gelir 80k sonuna kadar kullanıcaksanız 5080 daha iyi buradaki GameGaraj 5070 Ti bir tık geri kalıyor anakart RAM ve kasa olarak özellikle o yüzden 3. planda kalması gerekiyor.
İtopya taksit seçenekleri Max 5 taksit Eki Görüntüle 2605432
GameGaraj taksit seçenekleri 6 ve 10 12 taksit yazıyor belki sepette geliyordur bakmanız lazım sepete ekleyip.
Eki Görüntüle 2605436Eki Görüntüle 2605437
Cok sağ olun kafamdaki soru netleşti diyebilirim genel konu içerisinde. GameGaraj güncel komponentleri sorup S11 alacağım sanırım en son soran birine cevap olarak taktıkları ekran kartını hem yabancı hem yerli forumlarda araştırdım biraz gayet okey duruyor. 5080'li secenek de hosuma gitti ancak taksit uzatmayı sevmiyorum.