O zaman bu sistemi özelleştirip alabilirsin.
Attığımız sistemlerde zaten öyle. ryzen 7 7700 ile i5 14400f veya r5 9600x arasında ultra bir fark yok. Attıklarımızda başka beğenmediğin bir şey varsa onları tartışalım.Bu bütçenin 2 3K üstünde 9070XT R7 7700 sistemler toplanıyor.
Attığımız sistemlerde zaten öyle. Ryzen 7 7700 ile i5 14400F veya R5 9600X arasında Ultra bir fark yok. Attıklarımızda başka beğenmediğin bir şey varsa onları tartışalım.
tamamdır hocamDediğim sisteme bakın.
Sinerjiden sistem almadığım için soket hakkında bir bilgim yok ancak alıp sorunsuz kullanan birçok kişi gördüm. Sorunu nedir tam olarak?Toplamda 69k.Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.829,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Olaya sadece performans açısından bakarsan evet. Ölü soket bir işlemciye o kadar para asla vermem.
Attığımız sistemlerde zaten öyle. Ryzen 7 7700 ile i5 14400F veya R5 9600X arasında Ultra bir fark yok. Attıklarımızda başka beğenmediğin bir şey varsa onları tartışalım.
Yok hocam o his hiç oluşmasın.Eskiden olan hataların çoğunu giderdi AMD. F/p'ın kralı.Bende şu AMD'nin ekran kartlarına hiç ısınamadım güzel kartlar ama bilemiyorum ileride kart elimde kalacakmış gibi hissiyat var içimde (AMD'nin ekran kartlarını kesinlikle kötülemiyorum)
Bir gariplik var. bana göre
Sinerji'den sistem almadığım için soket hakkında bir bilgim yok ancak alıp sorunsuz kullanan birçok kişi gördüm. Sorunu nedir tam olarak?
Bir de attıklarınız arasında Power Supply göremedim herhangi bir parça ile mi geliyor?
Hocam elde kalma gibi bir şey asla olmaz muhtemelen, adamlar direk nvidia'nın en büyük rakibi ve orta-high gpu markette f/p olarak tartışmasız en iyi kartları yapıyorlar. Bu dediğinizi intel arc için deseniz anlarım ancak amd kartları için demeniz biraz garip geldiBende şu AMD'nin ekran kartlarına hiç ısınamadım güzel kartlar ama bilemiyorum ileride kart elimde kalacakmış gibi hissiyat var içimde (AMD'nin ekran kartlarını kesinlikle kötülemiyorum)
Bir gariplik var. bana göre
Maalesef insanlarda hala AMD ön yargısı var hocam.Hocam elde kalma gibi bir şey asla olmaz muhtemelen, adamlar direk nvidia'nın en büyük rakibi ve orta-high gpu markette f/p olarak tartışmasız en iyi kartları yapıyorlar. Bu dediğinizi intel arc için deseniz anlarım ancak amd kartları için demeniz biraz garip geldi