B Bandini Femtopat Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #11 En son bu hale getirdim sistemi, parçaları tek tek hesapladığımda 83k gibi bir rakama denk geliyordu, 6 taksitle 88kya denk gelecek. Eksik veya yanlış gördüğünüz bir nokta var mı arkadaşlar? Dosya Ekleri Screenshot_20241207_013021_Chrome.jpg 81,6 KB · Görüntüleme: 40
En son bu hale getirdim sistemi, parçaları tek tek hesapladığımda 83k gibi bir rakama denk geliyordu, 6 taksitle 88kya denk gelecek. Eksik veya yanlış gördüğünüz bir nokta var mı arkadaşlar?
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 7 Aralık 2024 #12 Güzel sistem herhangi bir eksik veya yanlışı yok.
Jiyunotameni Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.769 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #13 6000 mhz güzel ram seçeneği varsa değerlendirilebilir. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Bu sistem 9800x3d özelleştirmeler ile sizin yaptığınız fiyata denk geliyor. Bilginize. Tek farkı ssd 1 tb
6000 mhz güzel ram seçeneği varsa değerlendirilebilir. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Bu sistem 9800x3d özelleştirmeler ile sizin yaptığınız fiyata denk geliyor. Bilginize. Tek farkı ssd 1 tb
B Bandini Femtopat Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #14 Jiyunotameni dedi: 6000 mhz güzel ram seçeneği varsa değerlendirilebilir. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Bu sistem 9800x3d özelleştirmeler ile sizin yaptığınız fiyata denk geliyor. Bilginize. Tek farkı ssd 1 tb Genişletmek için tıkla... Stokta kalmamış sanırım o işlemci seçeneklerde bulamadım.
Jiyunotameni dedi: 6000 mhz güzel ram seçeneği varsa değerlendirilebilir. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Bu sistem 9800x3d özelleştirmeler ile sizin yaptığınız fiyata denk geliyor. Bilginize. Tek farkı ssd 1 tb Genişletmek için tıkla... Stokta kalmamış sanırım o işlemci seçeneklerde bulamadım.