60-70 bin TL bütçeyle ASUS TUF Gaming F16 FA608PM-RV010 R9 8940X RTX 5060 laptop alınır mı?

Bütçe
60.000-70.000 TL
Slayer R9T Legacy BIOS türü ile geliyor. O BIOS ile kim uğraşır? 8945HX'te arttırılır o mantıkla.

Yok ikisi de temelde aynı işlemci olduğu için ucuz olanı alıp arttırabileceğini söylemek istemiştim. BIOS'u çok karışık diyorsanız 3 bin TL farka değer.

Yok ikisi de temelde aynı işlemci olduğu için ucuz olanı alıp arttırabileceğini söylemek istemiştim. BIOS'u çok karışık diyorsanız 3 bin TL farka değer.
Bana çok karışık geliyor. Yeni kullanıcı ise kafası karışır zaten. 3 bin TL çok büyük bir fark değil %10 için değer.

Slayer R9T Legacy BIOS türü ile geliyor. O BIOS ile kim uğraşır? 8945HX'te arttırılır o mantıkla.
Legacy BIOS MSI kasalarda yok muydu en son, Legacy olduğuna emin misiniz? Çokta karışık değil, UEFI BIOS diye biliyorum.

Dosya Ekleri

• gamegaraj2.png
    621 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Legacy BIOS MSI kasalarda yok muydu en son, Legacy olduğuna emin misiniz? Çokta karışık değil, UEFI BIOS diye biliyorum.
Diğer Slayer modeller ile karıştırıyor olabilirim ama sanki bir videoda Legacy deniliyordu. Yinede 8945HX için 3 bin farka değer.

8940hx işlemcili modeller ASUS tan bolca geldi, 8945hx termal problemi olabilir veya soğutma için daha pahalı bir kasa fana ihtiyaç duyabilir. Oyunlarda hissedilebilir bir fark yaratmayacağı kanısındayım ekran 2k ise GPU daha önemli hale geliyor.

knk merhaba satın aldın mı nasıl laptop bende almayı düşünüyorumda bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…