60 - 70 bin TL laptop önerisi

LuillieN

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, masaüstümü satıp laptop almayı planlıyorum fakat laptoplar hakkında bilgim yok. Maxsurf, rhino, star ccm, AutoCAD, cadmatic, pipe CAD gibi programlar kullanıyorum, vakti gelince oyunları da sıkıntısız bir şekilde açacak ve GTA6 çıktığında oynatabilecek bir donanıma sahip olmalı, RAM sıkıntısı çekiyorum 24 GB RAM veya 32 GB RAM'e sahip bir laptop arıyorum bütçem 60 bin ve 70 bin arası, üstüne biraz daha koyabilirim. https://www.hepsiburada.com/msi-cyb...144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC0000AHVYFF bu siteden bunu buldum ama kriterlerime yeterli mi bilmiyorum önerilere ve değerlendirmeye açığım önerilerinizi okuyacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz yeterse Asus ROG Serisine bakabilirsiniz. ROG serisi, gaming laptoplarda malzeme kalitesi ve soğutma olarak en üst seviyededir. Yeni modellerinde RAM ve SSD upgrade için vidasız şekilde arka kapağı açılabiliyor; eğer RAM olarak yeterli gelmezse kendiniz de çok rahat upgrade edebilirsiniz.

Eğer oyundan çok iş ve AutoCAD tarzı programlar kullanacaksanız, daha hafif ve taşınabilir bir model arıyorsanız Zepherus modelleri veya ProArt modellerine bakabilirsiniz.

Bütçeniz yeterse ASUS ROG serisine bakabilirsiniz. ROG serisi, Gaming laptoplarda malzeme kalitesi ve soğutma olarak en üst seviyededir. Yeni modellerinde RAM ve SSD upgrade için vidasız şekilde arka kapağı açılabiliyor; eğer RAM olarak yeterli gelmezse kendiniz de çok rahat upgrade edebilirsiniz.

Eğer oyundan çok iş ve AutoCAD tarzı programlar kullanacaksanız, daha hafif ve taşınabilir bir model arıyorsanız zepherus modelleri veya ProArt modellerine bakabilirsiniz.

Gemi mühendisliği öğrencisi olduğum için bilgisayar destekli tasarım derslerinde kullancağım ama aynı zamanda oyunda oynayacağım, ilerideki iş hayatımda da Home Office çalışırsam işimi görecek ve üzmeyecek bir laptop arıyordum. ROG serisine bakacağım RAM fiyatları ile birlikte, RAM değiştirmek mantıklı geldi, çünkü 16 GB RAM yetmiyor cidden. 16 GB RAM'e sahip olanların fiyatları bütçemi aşmıyor aklımda tutacağım teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı