LaptopAvcısı1
Femtopat
Daha fazla
İyi sosyaller herkese. Arkadaşlar şimdi yaklaşık 80-85k bütçem var. Ekipmanlara 20k civarında, kasaya 60 ile 70 bin civarında bütçe ayırmak istiyorum. Ekipman konusunu ayrı olarak açacağım.
Oyun oynamak için 7900XT ekran kartı ve AMD'nin X3D işlemcisine sahip bir sistem düşünüyorum. Daha farklı önerileriniz olursa onlara da açığım.
Hazır şart değil ama çok fazla anlamıyorum kasa toplamaktan, bu yüzden aldığım parçaların uyumluluğu konusunda hazır daha iyi olabilir. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
O zaman ssd yi attığım Kioxia yapın. Anakartı şunla değişelim.Hocam bu sistem tamam benim için ama ekipmana para kalmıyor 65k bandlarında yapabilirsek monitörü düzgün bir şey almak istiyorum keza bütçede kısıtlı diğerleri için hiçbir şey kalmıyor.
O zaman SSD'yi attığım Kioxia yapın. Anakartı şunla değişelim.
RAM'i de 16 GB yapıp ileride aynısından alıp 32 GB yapabilirsiniz.Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.829,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
5070 li toplanabilir ama 9070xt daha iyi olur. 5070ti da 10k civarı daha pahalı oluyor. Yani bu bütçelerde attığım sistemler daha iyi olur.Anladım teşekkür ederim peki bu sistemi daha farklı bir altarnatif ile deneyebilir miyiz dediğim çok anlamıyorum sadece arkadaş tavsiyesi ekran kartı ve işlemci iyi performans alırsın dediği için bunları düşündüm RTX'li bir model düşünürsek bütçe çok oynar mı nasıl bir performans alırım.
5070Tİ toplanabilir ama işlemciden kısmamız lazım.Anladım Teşekkür ederim tekrardan.
Hocam bu sistem tamam benim için ama ekipmana para kalmıyor 65k bandlarında yapabilirsek monitörü düzgün bir şey almak istiyorum keza bütçede kısıtlı diğerleri için hiçbir şey kalmıyor.