60-70 bin TL sistem önerisi

Bütçe
60 70

LaptopAvcısı1

Femtopat
Daha fazla  
İyi sosyaller herkese. Arkadaşlar şimdi yaklaşık 80-85k bütçem var. Ekipmanlara 20k civarında, kasaya 60 ile 70 bin civarında bütçe ayırmak istiyorum. Ekipman konusunu ayrı olarak açacağım.

Oyun oynamak için 9070XT ekran kartı ve AMD'nin X3D işlemcisine sahip bir sistem düşünüyorum. Daha farklı önerileriniz olursa onlara da açığım.

Hazır şart değil ama çok fazla anlamıyorum kasa toplamaktan, bu yüzden aldığım parçaların uyumluluğu konusunda hazır daha iyi olabilir. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
Bu şekilde 72k yapıyor. 2k çıkamam diyorsan ssd yi şunu da alabilirsin.

Hocam bu sistem tamam benim için ama ekipmana para kalmıyor 65k bandlarında yapabilirsek monitörü düzgün bir şey almak istiyorum keza bütçede kısıtlı diğerleri için hiçbir şey kalmıyor.

Hocam bu sistem tamam benim için ama ekipmana para kalmıyor 65k bandlarında yapabilirsek monitörü düzgün bir şey almak istiyorum keza bütçede kısıtlı diğerleri için hiçbir şey kalmıyor.
O zaman ssd yi attığım Kioxia yapın. Anakartı şunla değişelim.
Rami de 16gb yapıp ilerde aynısından alıp 32gb yapabilirsiniz.
Yada şu attığım sistemde bütçene göre özelleştirmeler yapabilirsin.

Son düzenleme:

Anladım teşekkür ederim peki bu sistemi daha farklı bir altarnatif ile deneyebilir miyiz dediğim çok anlamıyorum sadece arkadaş tavsiyesi ekran kartı ve işlemci iyi performans alırsın dediği için bunları düşündüm RTX'li bir model düşünürsek bütçe çok oynar mı nasıl bir performans alırım.

5070 li toplanabilir ama 9070xt daha iyi olur. 5070ti da 10k civarı daha pahalı oluyor. Yani bu bütçelerde attığım sistemler daha iyi olur.

Hocam sanırım sistem toplama konusunda en deneyimli kişilerden biriymiş siniz @efebatiin diğer arkadaşın topladığı sisteme bakar mısınız varsa değiştir dediğiniz ya da başka bir sistem önerisinde bulunabilir misiniz acaba.

Anakartı Colorful B650M Plus SSD'yi Kioxia Pro al. Bütçen çıkarsa RAM'i Goodram CL30 6000MHz olandan 2 tane al. Sıvı soğutucu olarak 3K bandında 360mm sıvı soğutucular da var onlara da bakabilirsin. (Enermax ve thermaltight nasıl yazılıyorsa )

Kasa ve PSU olarak Teknobiyotik'te High Power'in performance 850W Gold sertifikalı PSU'su var kasa markasını hatırlamıyorum ona bakabilirsin. Telefonda olduğumdan link atamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…