60-70 bin TL sistem toplama

Bütçe
60-70 bin TL
Fiyat pek uymuyor. Sapphire 9070 XT bu daha uygun fiyat olarak ama bir de Nitro+ fiyat görmek istiyorum. Stok sıkıntısı var bayağı. Ya da Sapphire 9070 Nitro+. En olmadı 5070 35k civarı fiyatlar var.

5070 güzel bir Kart değil maalesef, RAW Performance olarak sadece +10% var kartı yapay zeka ve DLSS 4 kurtarıyor

5070 güzel bir Kart değil maalesef, RAW Performance olarak sadece +10% var kartı yapay zeka ve DLSS 4 kurtarıyor
Hocam zaten testlere baktım çok içime sinmiyor. Ama işte yine de bir köşede duruyor.

Hocam PSU modüler olması hoşuma gitti. Çok güzel bi öneri olmuş. Muhtemelen bunu alıcam.
Kasa konusunda bi tık küçük olabilir. Sıvı soğutma 2 fan olabilir. Ancak siz öneriyi yaparken 2 fan yetmeyeceğini düşünerek mi yaptınız? Sıvı soğutmadan pek anlamıyorum.

Son düzenleme:
Genelde 240mm ile 360mm arasında fiyat farkı çok az oluyor. Kasa da bütün 360mm'lerin girebileceği kadar geniş.

9070xt'ye düşük model PSU bakmayın. PSU en önemli parça aslında.

PSU: FSP VİTA GM 850W yapın.
Kasa: Raijintek Ponos Ultra MS4 ( F/P ürün, çok yüksek kalite beklemeyin. Düşük bütçelerde önerdiğim bir kasa.)
Soğutucu: 9600x koymuşsunuz, sıcak bir işlemci değil bütçe için Thermalright Peerless Assassin 120 SE yeterli olur. İlla sıvı soğutma diyorsanız DeepCool LS720 SE 360mm iyidir. Fiyat olarakta tatmin edici. 7800x3d, 9800x3d upgrade etseniz bile onları da soğutacaktır.

6K değecek bir PSU değil.

2 tb yap 1 tb benim sisteme bile yetmiyor neredeyse sen o sistemde ne oyunlar oynarsın

Alınmaz. Attığım Enermax çok daha iyi. Neden daha pahalı olmasına rağmen 240 istiyorsunuz?
Hocam kasa nzxt nin çok hoşuma gitti h5 versiyonu o yüzden 2 fanlı takılabiliyor. Msi da gerçekten pahalı olmuş daha uygun bakıyorum şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…