60-70 bin TL'ye motor önerisi

• Konuyu başlatan Lousee
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 1.093

Lousee

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem bu şekilde en fazla 70'e çıkabilirim sıfır veya 2. el fark etmez, bu bütçede alabileceğim en iyi motor hangisi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben senin yerinde olsam Hint skuter alırdım. Jupiter 125 veya dash 125. en sorunsuz onlara binersin.

Dash 125 bütçemi aşar eğer sıfırı kastediyorsanız Jupiterinde pek görünüşünü beğenmiyorum açıkçası Çin malıda almak istemiyorum ama Küba arome 125 Pro nasıl sizce.

Jupiter veya dash olmayacaksa tek seçenek ntorq bence bu fiyatta. Küba falan o tarz çançinçon markalar alınmaz.

Tabii ntorqun görünüşünü beğenir misiniz bilemem

Jupiter veya dash olmayacaksa tek seçenek ntorq bence bu fiyatta. Küba falan o tarz çançinçon markalar alınmaz.

Tabii ntorqun görünüşünü beğenir misiniz bilemem.

Ntorqa baktım Jupitere göre görünüşü falan daha güzel bence eğer bütçeyi arttıramazsam bu fiyata en mantıklı seçenek gibi duruyor.

Bende dediğim motoru almayı planlıyorum. Bayiisine gittik TVS'nin, vallahi bayağı güzel geldi bana. Sele konforu falan. Egzoz sesi bayağı güçlü. Jupitere kıyasla torklu makine. Tek sıkıntısı koruma demiri yok ve grenaj saç değil.

Dash 125 bütçemi aşar eğer sıfırı kastediyorsanız Jupiterinde pek görünüşünü beğenmiyorum açıkçası Çin malıda almak istemiyorum ama Küba arome 125 Pro nasıl sizce.
2. elden temiz dash 60-70 bine bulunur. Bunun yanında sıfır 85-86 bin (nakit kampanyalı) olan Sym fiddle 4 125cc için de ikinci elden bu bütçede tertemiz motorlar bulunur. Hem sorunsuz hem de daha tatlı bir tipi var. Onu da tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı