YILSUK11 Megapat Katılım 26 Temmuz 2016 Mesajlar 879 Makaleler 1 Çözümler 3 28 Kasım 2020 #11 288313 dedi: Evet hocam trigger demek istediniz sanırım. Evet var. Ve çok da iyi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Bunu öğrendiğim iyi oldu çok yardımcı oldunuz hocam teşekkürler.
288313 dedi: Evet hocam trigger demek istediniz sanırım. Evet var. Ve çok da iyi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Bunu öğrendiğim iyi oldu çok yardımcı oldunuz hocam teşekkürler.
Enes_ak17 Decapat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 15 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #12 burstappenn dedi: Arkadaşlar konu belli. Bir ağabeyim için araştırıyorum ve almışken kalitelisi olmasını istiyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Snopy SG-401 çok uzun yıllar kullandım gerçekten çok kaliteli parasına göre öneririm
burstappenn dedi: Arkadaşlar konu belli. Bir ağabeyim için araştırıyorum ve almışken kalitelisi olmasını istiyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Snopy SG-401 çok uzun yıllar kullandım gerçekten çok kaliteli parasına göre öneririm