60-70k laptop önerisi

Bütçe
60-70

stelicx

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba uzun bir süredir araştırıyorum, bütçem 60-70k arası duruma göre 75'e kadar çıkabilirim. 4 yıla yakın süredir Excalibur G770 kullandım ve artık beni yoruyor, kasasının pörtlemesinden ses sorunlarına kadar beni çok uğraştırdı o yüzden yeni bir şeyler bakıyorum. İstediğim özellikler üniversitede derslerde de kullanabileceğimden bilgisayarın şarjının 2 saatten fazla gitmesi ve ofis modu gibi modlarda ses çıkarmaması (kütüphane için). Forumda da ve kendi araştırmalarımda da gördüğüm üzere GameGaraj'ın Slayer modelleri bayağı F/P gibi duruyor ama beni korkutan beğendiğim modellerin VRAM'inin 2K ekrana yetmeyecek olması... Modeller şu şekilde:

https://www.hepsiburada.com/game-ga...edos-tasinabilir-bilgisasyar-pm-HBC00008SKAGE

Ya da batarya ömrünün daha iyi olmasından dolayı Intel versiyonuna da her an kayabilirim:

https://www.hepsiburada.com/game-ga...hz-ips-freedos-oyuncu-laptop-pm-HBC00009MMCJQ

Şu ana kadar hep 1080p oynadım oyunlarımı, ekranın 2K olması en başta bir bonus gibiydi fakat cihaz. TV'nin 3 saatlik Intel modelini incelediği videoyu izledikten sonra 2K ekrandan artık o kadar da emin değilim, RTX5070 çok zorlanıyor gibi 2K ekranı taşıma da, 1080P'ye alınca da ekranı blurlu oluyor - bu fiyat bandında 1080p ekranı olan bir şey de önerebilirseniz onu da düşünebilirim, ya da 5070 yeterli mi bu ekran için ben mi abartıyorum.

Son olarak, yine bu fiyat bandında alternatifiniz varsa dediğim kullanım koşulları için önerebilirseniz çok sevinirim. Laptop aramama en baştan RTX 4070 ile başladım fakat bir şekilde çıtayı arttıra arttıra kendimi 5070'lerde buldum. Sizce 5070 ile 2K ekranda mid bir performans almak yerine 4070 gibi daha eski bir kartla 1080p Ekran'lı bir şey mi almalıyım yoksa çok mu geçmişte kalıyorum. Fikirleriniz önerileriniz neler? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı