Alıcı 60-75 Hz ve 24-27" monitör

183206

Megapat
Makaleler
1
24-27 inç, 60-75 Hz monitör arıyorum. Maksimum 100 Hz de olabilir fiyatı uygunsa. Model kodu, fiyatı ve durumuyla birlikte yazarsanız memnun olurum. Uygun fiyatlı bir şeyler bakıyorum. Çiziksiz, sorunsuz, ölü pikseli vs. olmayan temiz bir monitör arıyorum. 60 Hz monitöre Amazon indirimlerinde sıfır 144 Hz monitör fiyatına yakın fiyat yazacaklar hiç zahmet etmesinler.

Son düzenleme:
Bütçe nedir hocam?
Ben 2. el, garantisi bitmiş ama temiz, 24 inç, 60-75 Hz bir monitöre 1-1.5K civarı vermeyi düşünüyorum. 60-75 Hz monitöre 2k para vermem. Üstüne az daha koyar iyisini alırım.

Son düzenleme:
Ben 2. el, garantisi bitmiş ama temiz, 24 inç, 60-75 Hz bir monitöre 1-1.5K civarı vermeyi düşünüyorum. 60-75 Hz monitöre 2k para vermem. Üstüne az daha koyar iyisini alırım.
Elimde şu monitörden var. Kutulu, evrakları falan duruyor. Garanti süresinden emin değilim bakmam lazım bitik mi, devam mı diye. Teklifiniz ne olur?

Hocam düşük bir teklifte bulunmak istemiyorum. Siz bir fiyat verseniz? Ben uygun fiyatlı bir şeyler arıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…