%60-%80 klavye önerisi

Bütçe
3500

OldSchool

Hectopat
Selamlar. Küçük boyutlu bir klavye bakıyorum. Beklentilerim şunlar Razer'ın snap tap ya da SteelSeries'in omnipoint destekleri gibi özellikle FPS oyunlarında bana avantaj sağlayacak ve olabildiğince uzun tıklama ömrü olsun istiyorum. Bir de bu küçük boyutlu klavyelerde var mı bilmiyorum ama Türkçe karakterler içersin istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.(bütçem 3500 TL civarı)

Redragon Fizz al geç Full RGB yazılımı var hotswap red switch.

Hocam neden?

Selamlar. Küçük boyutlu bir klavye bakıyorum. Beklentilerim şunlar Razer'ın snap tap ya da SteelSeries'in omnipoint destekleri gibi özellikle FPS oyunlarında bana avantaj sağlayacak ve olabildiğince uzun tıklama ömrü olsun istiyorum. Bir de bu küçük boyutlu klavyelerde var mı bilmiyorum ama Türkçe karakterler içersin istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.(bütçem 3500 TL civarı)

Razer dediğin gibi iyidir o fiyata bence Razer bakın.

Hocam neden?

Razer dediğin gibi iyidir o fiyata bence Razer bakın.

Hocam ben kulaklıkta Razer kullanıyorum markanın kalitesi gerçekten güzel ben çok memnunum bu ürünü düşüneceğim size bir sorum var bu küçük klavyelerde ş i ğ gibi harfler yok herhangi bir kombinasyonla yapılıyor mu nasıl oluyor bir bilginiz var mı?

Hocam ben kulaklıkta Razer kullanıyorum markanın kalitesi gerçekten güzel ben çok memnunum bu ürünü düşüneceğim size bir sorum var bu küçük klavyelerde ş i ğ gibi harfler yok herhangi bir kombinasyonla yapılıyor mu nasıl oluyor bir bilginiz var mı?

Hocam normalde oluyordu dikka tetmemisim bunda yok galiba Q klavye bu.

Olan önerin var mı hocam.
Bütçe çıkarsa Wraith W75 öneririm. Türkçe karakter istiyorsanız ileride Wraith'den Türkçe Keycap alabilirsiniz.
Razer'ın snap tap
Bu arada hocam CS'de snap tap kullanmak istiyorsanız kullanamazsınız çünkü CS'den ban yiyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı