NothingGood Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.416 Makaleler 2 Çözümler 11 6 Ağustos 2021 #11 Netspeed 75 Mbps kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım.
K KVEFX Femtopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #12 glikojen dedi: Fiber değil VDSL2. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman işiniz zor 100 Mbps fibersiz zor veriliyor.
glikojen dedi: Fiber değil VDSL2. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman işiniz zor 100 Mbps fibersiz zor veriliyor.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.419 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 6 Ağustos 2021 #13 KVEFX dedi: Hocam o zaman işiniz zor 100 Mbps fibersiz zor veriliyor. Genişletmek için tıkla... Yoo altyapım VDSL2 ve maksimum 95 Mbps alabiliyorum ama şartlardan dolayı 60-80 arası istedim.
KVEFX dedi: Hocam o zaman işiniz zor 100 Mbps fibersiz zor veriliyor. Genişletmek için tıkla... Yoo altyapım VDSL2 ve maksimum 95 Mbps alabiliyorum ama şartlardan dolayı 60-80 arası istedim.
ftftc_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 2.850 Makaleler 3 Çözümler 10 6 Ağustos 2021 #14 glikojen dedi: Selamlar. Altyapımın VDSL2 desteklediğini öğrendim. Maksimum 100 ₺ olan bir internet sağlayıcısı önerir misiniz? (Türk Telekom istemiyorum). 60-80 Mbps arası olsun bu arada. En az 5 upload vermeli. Genişletmek için tıkla... Bölgeye göre değişir. Her ISS her bölgeye aynı hizmeti vermez.
glikojen dedi: Selamlar. Altyapımın VDSL2 desteklediğini öğrendim. Maksimum 100 ₺ olan bir internet sağlayıcısı önerir misiniz? (Türk Telekom istemiyorum). 60-80 Mbps arası olsun bu arada. En az 5 upload vermeli. Genişletmek için tıkla... Bölgeye göre değişir. Her ISS her bölgeye aynı hizmeti vermez.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.419 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 6 Ağustos 2021 #15 ftftc_ dedi: Bölgeye göre değişir. Her ISS her bölgeye aynı hizmeti vermez. Genişletmek için tıkla... TurkNet'te yüksek hız bölgesindeyim, TurkNet'i mi yoksa NetSpeed'i mi tercih edeyim?
ftftc_ dedi: Bölgeye göre değişir. Her ISS her bölgeye aynı hizmeti vermez. Genişletmek için tıkla... TurkNet'te yüksek hız bölgesindeyim, TurkNet'i mi yoksa NetSpeed'i mi tercih edeyim?
ftftc_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 2.850 Makaleler 3 Çözümler 10 6 Ağustos 2021 #16 glikojen dedi: TurkNet'te yüksek hız bölgesindeyim, TurkNet'i mi yoksa NetSpeed'i mi tercih edeyim? Genişletmek için tıkla... TürkNet derim ben
glikojen dedi: TurkNet'te yüksek hız bölgesindeyim, TurkNet'i mi yoksa NetSpeed'i mi tercih edeyim? Genişletmek için tıkla... TürkNet derim ben
K KVEFX Femtopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #17 glikojen dedi: TurkNet'te yüksek hız bölgesindeyim, TurkNet'i mi yoksa NetSpeed'i mi tercih edeyim? Genişletmek için tıkla... Taahhütsüz almanız gerekli 2 side güzel internet sağlayıcıları ama TurkNet'ten yanayım.
glikojen dedi: TurkNet'te yüksek hız bölgesindeyim, TurkNet'i mi yoksa NetSpeed'i mi tercih edeyim? Genişletmek için tıkla... Taahhütsüz almanız gerekli 2 side güzel internet sağlayıcıları ama TurkNet'ten yanayım.
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 6 Ağustos 2021 #18 glikojen dedi: TurkNet'te yüksek hız bölgesindeyim, TurkNet'i mi yoksa NetSpeed'i mi tercih edeyim? Genişletmek için tıkla... TurkNet.
glikojen dedi: TurkNet'te yüksek hız bölgesindeyim, TurkNet'i mi yoksa NetSpeed'i mi tercih edeyim? Genişletmek için tıkla... TurkNet.
zladex Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 729 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #19 TurkNet
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.419 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 6 Ağustos 2021 #20 zladex dedi: TurkNet Genişletmek için tıkla... bilgisayar noobu dedi: TurkNet. Genişletmek için tıkla... KVEFX dedi: Taahhütsüz almanız gerekli 2 side güzel internet sağlayıcıları ama TurkNet'ten yanayım. Genişletmek için tıkla... ftftc_ dedi: TurkNet derim ben Genişletmek için tıkla... Kararımı verdim. Babama söyledim, umarım kabul eder.
zladex dedi: TurkNet Genişletmek için tıkla... bilgisayar noobu dedi: TurkNet. Genişletmek için tıkla... KVEFX dedi: Taahhütsüz almanız gerekli 2 side güzel internet sağlayıcıları ama TurkNet'ten yanayım. Genişletmek için tıkla... ftftc_ dedi: TurkNet derim ben Genişletmek için tıkla... Kararımı verdim. Babama söyledim, umarım kabul eder.