60-80 TL'ye İnternet Sağlayıcısı Önerisi

Daha fazla  
Merhabalar. Uzun zamandır Superonline kullanmaktayım ve hiç memnun değilim. İSS'mi değiştirmeyi düşünüyorum. Ortalama 60-80 TL arası tavsiyeleriniz ne olurdu? Ankara, Çankaya'da oturuyorum. Kullandığınızı yazıp bilgilendirirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler.

NetSpeed derim başka bişey demem 76 TL'ye 50 mbit download 4 mbit upload veriyorlar.
FİBER Tarifeler - Netspeed İnternet

Son düzenleyen: Moderatör:
Netspeed gayet uygundur belirli bir mağazası yok ama hizmetleri kalitelidir
Vdsl: 66 TL / Aylık
  • 35 Mbps'ye Kadar Hız
  • 3 Mbps'e Kadar Upload
  • Limitsiz
Kullandığım tarife bu.
Istersen fiber ve adsl de mevcut.

Çok teşekkürler cevaplar için. Hiç sorun yaşayıp yaşamadığınızı da belirtirseniz ve müşteri hizmetlerinin nasıl olduğu hakkında bilgi verirsiniz memnun olurum.

Çok teşekkürler cevaplar için. Hiç sorun yaşayıp yaşamadığınızı da belirtirseniz ve müşteri hizmetlerinin nasıl olduğu hakkında bilgi verirsiniz memnun olurum.
Ben türkiyede yaşamıyorum haliyle bilmiyorum ama İSS olarak en iyilerden müşteri hizmetleri gayet yeterli ve kadrosu gayet bilinçli çalışanlarla dolu ve ayrıca internet hızını vb. vadettikleri gibi veriyorlarmış tam bilmiyorum sorun yaşayan yokmuş galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…