60-80 TL'ye İnternet Sağlayıcısı Önerisi

Ben NetSpeed'ten memnunum, 2 aydan fazla oldu kullanıyorum. Hızdan memnunum, bir şey indirdiğin zaman gayet iyi. Ama online oyunlarda ping oluyor bazen, packet loss oluyor yani.
Mesela hangi oyunlarda genelde pinginiz kaça çıkıyor? Benimde 2 temel probleminden biri bu. Ya da discord kullanıyorsanız sesiniz naısl gidiyor karşı tarafa?

Ben NetSpeed'ten memnunum, 2 aydan fazla oldu kullanıyorum. Hızdan memnunum, bir şey indirdiğin zaman gayet iyi. Ama online oyunlarda ping oluyor bazen, packet loss oluyor yani.
Hiç ihtiyacınız oldu mu 2 ayda bilmiyorum ama ihtiyaç durumda iletişim kurmak kolay mı? İletişimden sonra sorunu çözmek de nasıl bir firma? Cevaplarsan sevinirim gerçek bir kullanıcı bulmuşken bilgiyi sömürmem lazım
İşte ping olayı sıkıntı İzmit'te LoL'de 10 ping, CS: GO'da 50 ping sabit alıyorum Superonline ile. Ama Superonline geriye kalan her şeyde inanılmaz derecede kötü bir firma Turkcell'den uzak durulmalı.

Daha ne istiyorsun birader. Benim ping sabit 40 cs go da 135 140 ping alıyorum.

Turknet alabilirsin. Yappa bölge içindeysen 100 mbit degilsen 35 mbit 65tl alırsın. 75 tl verirsen 50mbit olur. Burda önemli olan arkadaşların saydığı firmaların hepsi turktelekomın alt yapısını kullanır yani hızın altyapıya göre degişir.

Türknet hakkında çok olumsuz yorum görmüştüm. Sizin nasıl? Sorun olduğunda ilgileniyorlar mı?

26 Aralıkda gönderdiğim netspeed başvuru formu, bugün 11 ocak internet bağlantısı hala sağlanmadı. Sanırım iptal edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…