60 aldığım bir dersten kalır mıyım?

Kötü falan değil çocuğun moralini bozmayın. Kıytırık 2+3'ü soru diye sınavda soran okullarda okuyup 70-80 alıyorsunuz. Sonra burda 60'a kötü not diyorsunuz. Fen lisesinde okudum. Eğitim kaliteli olduğu için hayvan gibi zordu sınavlar. Ben de adam akıllı çalışmadığım sınavdan 50-60 alıyordum. Online eğitimdeyiz kimse için verimli geçmiyor. Sıkma canını kardeşim. Hayalini belirle ona ulaşmak için çabala yeter. Notlar, dersler her şey düzelir bu trolleri de takma kafana.

Sen benim kaç aldığımı nereden bildin? Sen 60 aldığın zaman kötü düşünmedin mi?
Ben senin kaç aldığını 60'a kötü demenden yola çıkarak tahmin ettim. 60'dan yüksek almış olmalısın ki 60'a kötü diyorsun. Daha düşük alıp da çocuğun aldığı notu kötülüyorsan da vay senin haline. 60 5'lik sistemde 3'e tekabül eder. 3 de orta nottur. Kötü diye kastetmeniz için geçer not almaması gerekir bence. Birinin alıp üzüldüğü not için "kötü" tabirini kullanmak can sıkmaktan başka bir işe yaramaz. İyi forumlar.

Ben senin kaç aldığını 60'a kötü demenden yola çıkarak tahmin ettim. 60'dan yüksek almış olmalısın ki 60'a kötü diyorsun. Daha düşük alıp da çocuğun aldığı notu kötülüyorsan da vay senin haline. 60 5'lik sistemde 3'e tekabül eder. 3 de orta nottur. Kötü diye kastetmeniz için geçer not almaması gerekir bence. Birinin alıp üzüldüğü not için "kötü" tabirini kullanmak can sıkmaktan başka bir işe yaramaz. İyi forumlar.

Kimi kırdıysam özür dilerim... Hakkınızı da helal edin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı