60 bin Km'de Honda CBR125R alınır mı?

Yukarıda bir öneride bulunmamıştım.
Şimdi de bulunmayacağım ama tavsiyem şu:
Kesinlikle kazalı bir motor al, değerinden al, pahalı satmasınlar.
Biraz hor kullan ki sürüşün gelişsin.

@ReynTR Gözden kaçırdığım önemli bir konu aklıma geldi:
Spor tip almayın. Naked alın.
Ayrıca nispeten bozuk satıhlı yollarda gidebilecek bir motor olsun.

Son düzenleme:
Yukarıda bir öneride bulunmamıştım.
Şimdi de bulunmayacağım ama tavsiyem şu:
Kesinlikle kazalı bir motor al, değerinden al, pahalı satmasınlar.
biraz hor kullan ki sürüşün gelişsin.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim efendim hayırlı geceler dilerim. )

60 bin kilometrede ki CBR125R alınır mı? Alırsak rektifiye yaptırsak kullanılır mı?
125cc için çekilecek çile değil, biraz yürüyen bir makine olsa alıp toplayın diyeceğim ama hem üretimi olmayan hem de çok özel olmayan bir motor için değmez. İşletmesi daha kolay motorlara bakın derim.

Yine de bakıyorum hocam 44 bin kilometrede olanlarda var onları da inceleyeceğim.

Hocam düşündüm bende biraz 125CC racing alınmaz kanısına vardım onun yerine naked modelleri tercih edeceğim.

Kusura bakmayın yine rahatsız ediyorum ama CF SR250 modellerinde güzel kampanyalar var başlamak uygun olur mu?

Son düzenleme:
CBR125R alınacak motor değil arkadaşımda vardı bende kullandım hızlı ama aldığın kişi zaten içinden geçmiş olur elinde patlar son sahibi olursun.

CBR125R alınacak motor değil arkadaşımda vardı bende kullandım hızlı ama aldığın kişi zaten içinden geçmiş olur elinde patlar son sahibi olursun.
Bu kardeşimiz heves etmiş bir kere, elinde patlamadan vaz geçmeyecek. Ben de bu dönemlerden geçtiğim için ses etmiyorum artık.

Bu kardeşimiz heves etmiş bir kere, elinde patlamadan vaz geçmeyecek. Ben de bu dönemlerden geçtiğim için ses etmiyorum artık.

Anlayışınız için teşekkür ederim. Küba terra 125 ile ilgilenmeye başladım hem uygun hem duruşu falan da düzgün. Drift L yerine veya temiz CBR aramak yerine terra 125 tercih etmeyi düşünüyorum.

Alınmaz hocam onun yerine Pulsar 200 ns 200 RS bakın.
İlk olarak uygun bütçeli bir motordan başlamak istedim.

Hocam terra yerine Raider125 bakın hem daha kaliteli hem de piyasası olan bir motor.

Güzel ama kullanıcıları kötü yoksa en hızlı giden 125 liklerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…