60 bin TL 2K oyunculuk için hazır sistem veya sistem toplama önerisi

112Tilt

Centipat
Daha fazla  
Merhaba.

Başlıkta olduğu gibi arkadaşım için sistem toplamayı veya güzel bir sistem var ise satın almayı düşünüyoruz. Bütçemiz 50-60k arası, 70K'ya kadar da çıkılabilir ama o fiyat bantlarına çok ulaşmamayı tercih ediyoruz çünkü geri kalan bütçe ile ekipmanlarını yenilemek istiyoruz gerekmedikçe 60k üstüne çıkılması taraftarı değiliz. Sistemden beklentimiz uzun yıllar kullanabileceği kaliteli bileşenlerden oluşan ve genel olarak oyunları yüksek ayarlarda sistemi aşırı zorlamaması. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Yaza doğru almayı düşündüğüm sistem 66.400 civarına geliyor tavsiye ederim. Fiyat düşürmek isterseniz 60 bin civarına işlemci olarak 7600X yapılabilir ama bütçe varsa böyle çok daha iyi olur.

Dosya Ekleri

• IMG_3924.jpeg
    IMG_3924.jpeg
    63,4 KB · Görüntüleme: 83
Yaza doğru almayı düşündüğüm sistem 66.400 civarına geliyor tavsiye ederim. Fiyat düşürmek isterseniz 60 bin civarına işlemci olarak 7600X yapılabilir ama bütçe varsa böyle çok daha iyi olur.

Tavsiyeniz için teşekkürler. Aslında benim de gönlümden yana geçen R7 7800x3D işlemcili bir sistem oluşturmak fakat böyle bir işlemciyi 4070 Ti Super'den aşağı bir ekran kartı ile kombolamak çok içimi açmıyor ama bu sefer de fiyat fazlasıyla artmaya başlıyor diğer bileşenlerden kısmak gerekiyor bunu da çok istemiyoruz. 4070 Super ile bu işlemciyi kullanmak mantıklı mıdır sizce? Ve Palit markasına güvenebilir miyiz daha önce hiç kullanmadığım bir marka olduğu için sorun yaşatır mı ileride?

Ortalama 60 bin civarı düşünüyorsanız işlemci de R7 7800x3D olmalı gibi bir düşünceniz var ise 4070 Super de üzmez gayet iyi ikili olurlar ayrıca Palit markası oldukça güvenilirdir marka konusunda düşünceniz olmasın.

Ortalama 60 bin civarı düşünüyorsanız işlemci de R7 7800x3D olmalı gibi bir düşünceniz var ise 4070 Super de üzmez gayet iyi ikili olurlar ayrıca Palit markası oldukça güvenilirdir marka konusunda düşünceniz olmasın.

Yani aslında illaki bu işlemci olacak veya bu model ekran kartı vs. gibi sabit bir düşüncemiz yok belirttiğim gibi uzun süre kullanışlı ve oyunlarda da yüksek ayarlarda rahatlıkla çalışabilen bir sistem olması yeterli. Markayı sormamın sebebi de bu zamana kadar genellikle bilindik markalara yönelimli oldum (ASUS Gigabyte vs.) Fakat ekonomi sağ olsun artık bu tarz markalarla bilgisayar dizmek cepleri iyice zorlamaya başladığı için ister istemez insanlar farklı markalara yöneliyor genellikle başka sistemlere baktığımda da çok rastlar olduğum bir marka haline geldi Palit halihazırda siz de bahsedince sormak istedim.

Yani aslında illaki bu işlemci olacak veya bu model ekran kartı vs. gibi sabit bir düşüncemiz yok belirttiğim gibi uzun süre kullanışlı ve oyunlarda da yüksek ayarlarda rahatlıkla çalışabilen bir sistem olması yeterli. Markayı sormamın sebebi de bu zamana kadar genellikle bilindik markalara yönelimli oldum (ASUS Gigabyte vs.) Fakat ekonomi sağ olsun artık bu tarz markalarla bilgisayar dizmek cepleri iyice zorlamaya başladığı için ister istemez insanlar farklı markalara yöneliyor genellikle başka sistemlere baktığımda da çok rastlar olduğum bir marka haline geldi Palit halihazırda siz de bahsedince sormak istedim.

Bana sorarsanız bu bütçelere çıkabiliyorsanız kesinlikle attığım sistemi tavsiye ederim hem işlemci hem ekran kartı olarak Ti Super olarak alınırsa çok daha iyi olur ama bütçe olarak o kadar çıkamazsanız 2K olarak kullanılacağı işin bana göre 7600X 4070 Ti Super daha iyi olabilir.

Bana sorarsanız bu bütçelere çıkabiliyorsanız kesinlikle attığım sistemi tavsiye ederim hem işlemci hem ekran kartı olarak Ti Super olarak alınırsa çok daha iyi olur ama bütçe olarak o kadar çıkamazsanız 2K olarak kullanılacağı işin bana göre 7600X 4070 Ti Super daha iyi olabilir.
Önerinizi dikkate alacağım teşekkürler tekrardan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı