- Makaleler
- 1
Bütçe 60 bin TL. Marka fark eder mi bilmiyorum hangisi daha iyidir? Bilgi verirseniz sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe biraz esnerse.
Veya.
İyidir hocam, TCL de bayağı iyi TV konusunda çok atılım yaptılar Samsungun bazı modellerinde panellerini TCL üretiyor.Samsung iyi midir hocam sizce AI teknolojisi çok etkiler mi?
Ucuz diye çok yaklaşmak istemiyorum TCL'ye o fiyata ne kadar kaliteli olur diye düşünüyorum bir de Bim'e falanda geliyor diye arada çok güvenemedim.İyidir hocam, TCL de bayağı iyi TV konusunda çok atılım yaptılar Samsungun bazı modellerinde panellerini TCL üretiyor.
TCL ucuz bir televizyon değil ki, attığım TCL samsungdan daha pahalı. Ek olarak Bime gelen ürün ucuz ürün anlamında olmuyor, bime İphone 16 da geliyor, Samsungta geliyor hocam. Tercih sizin tabi ama o algıda olmayın.Ucuz diye çok yaklaşmak istemiyorum TCL'ye o fiyata ne kadar kaliteli olur diye düşünüyorum bir de Bim'e falanda geliyor diye arada çok güvenemedim.
Samsungun en kötü modellerinden ben olsam uzak dururum.@CS Relboron 75Q60D buldum 38 bin TL 8 aylık 1 yıl 4 ay garantisi var alınır mı?
Hocam şöyle bi bakınca 70D biraz daha pahalı geliyor ve gerçekten o fiyat farkına değer mi diye düşünüyorum 38 bine göre güzel geldi bana biraz aklımı kurcaladı sorunu nedir sizce modelin?Samsungun en kötü modellerinden ben olsam uzak dururum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.