60 bin TL bütçeyle monitör dahil sistem toplama

Bütçe
60000

Mamizx0

Hectopat
Dostlar merhaba, başlıkta da gördüğünüz gibi monitör dahil sistem toplamak istiyorum. Bütçem 60k (5–6k esneklik gösterebilir). Fakat aklımda çift monitör yapmak gibi bir fikir var; evde kendi odamda televizyon var, onu da üstüne koyacağım. İkinci monitörü Spotify, Discord vb. için kullanacağım.

Genel amacım oyun oynamak ve dizi falan izlemek. Oyun olarak genelde FiveM veya arkadaşlarla Minecraft giriyoruz. Aslında işten gelip evde 2–3 saat vakit geçirmek için topluyorum. Ana monitör olarak 180 Hz üstü olursa iyi olur; ikinci monitör için tüm önerilere açığım. Şimdiden teşekkürler ve iyi sosyaller.

Dostlar merhaba, başlıkta da gördüğünüz gibi monitör dahil sistem toplamak istiyorum. Bütçem 60k (5–6k esneklik gösterebilir). Fakat aklımda çift monitör yapmak gibi bir fikir var; evde kendi odamda televizyon var, onu da üstüne koyacağım. İkinci monitörü Spotify, Discord vb. için kullanacağım.

Genel amacım oyun oynamak ve dizi falan izlemek. Oyun olarak genelde FiveM veya arkadaşlarla Minecraft giriyoruz. Aslında işten gelip evde 2–3 saat vakit geçirmek için topluyorum. Ana monitör olarak 180 Hz üstü olursa iyi olur; ikinci monitör için tüm önerilere açığım. Şimdiden teşekkürler ve iyi Sosyaller.

Çift monitörü bence bir zaman geçtikten sonra almanı öneririm. Sisteme para yatırmak senin için daha iyi olur.
Anakartı B650M-R SSD'yi NM790 1 TB RAM'i 2x16 yapabilirsin.

Çift monitörü bence bir zaman geçtikten sonra almanı öneririm. Sisteme para yatırmak senin için daha iyi olur.
Hocam oyunlarda üzmez değil mi yani alırsam minimum 3 sene kullanmak istiyorum çünkü.

Hocam aldım bu sistemi bekliyorum bakalım sağ olun yeniden yardımınız için 🙏.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı