60 bin TL bütçeyle RTX 50 serisi mi RTX 40 serisi mi sistem toplanmalı?

Bütçe
60.000 TL

XantaresOnTop

Femtopat
CS2, Valorant, FiveM tarzında oyunlar oynayacağım sizce DLSS teknolojisi olmadan RTX 5000 serisi kartlar iş görür mü? Yoksa bu bütçe ile 4000 serisi bir bilgisayar mı toplamalıyım? Bana bilgisayar parçaları atarsanız sevinirim.
Not: SSD olmadan toplarsanız sevinirim abim bana SSD alacak.

Bütçe 5K daha çıkarsa 7800x3D işlemci alabilirsin eğer çıkmazsa 9700X tercih edebilirsin.
FSP CMT318B+ Hydro K PRO 850W 80 PLUS Bronze Rainbow E-ATX MID Tower Gaming Kasa (kasa hakkında pek fikrim yok benden daha iyi öneren arkadaşlar olur kasa konusunda)
Toplamda 61k civarı bir şey yapıyor. Kule tipiyle veya sıvı soğutucuyla 63K olur yüksek ihtimal.

Arkadaşlar parça önerileriniz için teşekkürler şimdi inceliyorum parça önerilerinizi. Peki sizce 5000 serisi kart alınır mı? Yoksa CS Valorant gibi oyunlarda DLSS olmadığı için diğer kartlara göre düşük FPS mi alırım?

5000 serisinin fiyatlarını ve ne kadara çıkacağını tam bilmediğimden yorum yapmam doğru olmaz hocam. Onun için yeni konu açmak daha doğru olur yanlış bilgi vermek istemem.

Toplam 58000 TL tutuyor.

Bu arada 4070 Super yerine 7900 XT tercih edebilirsiniz size kalmış.

Eğer Anakart Destekliyorsa Rami 16x2 6400 Gskill yapsam sizce nasıl olur?

Benim attığım RAM'lerde alınabilir aslında hocam.
Evet doğru hocam. Attığımdan 2 tane alınacaksa onun yerine attığınız alınabilir. 1 tane alınacaksa da benim attığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…