GoNzAlEzxt Femtopat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #1 RKS markası hoşuma gitti gibi, sizce nasıl? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2023
Connor01 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 659 Çözümler 3 Yer New York Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :( 24 Temmuz 2023 #2 RKS fena değildir F/P ürünü Kuba nın alt markası zaten. 60K yerli üretim kolay ve ucuz parça anlamında avantajlı. RKS MOTOR | Zor Beğenenler İçin - XVR250 XVR250 www.rksmotor.com.tr RKS MOTOR | Zor Beğenenler İçin - TNT125 PRO TNT125 PRO www.rksmotor.com.tr RKS MOTOR | Zor Beğenenler İçin 2024 www.rksmotor.com.tr Bu modeler RKS nin güzel modelleri. Sonuçta 60k fiyata çok bir şey beklememk lazım ve ya ikinci el bir şey bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
RKS fena değildir F/P ürünü Kuba nın alt markası zaten. 60K yerli üretim kolay ve ucuz parça anlamında avantajlı. RKS MOTOR | Zor Beğenenler İçin - XVR250 XVR250 www.rksmotor.com.tr RKS MOTOR | Zor Beğenenler İçin - TNT125 PRO TNT125 PRO www.rksmotor.com.tr RKS MOTOR | Zor Beğenenler İçin 2024 www.rksmotor.com.tr Bu modeler RKS nin güzel modelleri. Sonuçta 60k fiyata çok bir şey beklememk lazım ve ya ikinci el bir şey bakabilirsiniz.
3 357180 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 887 Çözümler 3 24 Temmuz 2023 #3 Ben aktif olarak xtreme 200i kullanıyorum şekli ve yol kalitesi düşük ülkemizde çok iyi iş yapıyor. Artı 0 Eksi
ibo4techno Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 2.264 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel Güvenlik 24 Temmuz 2023 #4 GoNzAlEzxt dedi: RKS markası hoşuma gitti gibi, sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... O fiyata Hintliler var. Hero Bajaj Tvs Sym Belki Kymco!! Bu markalar alt Çinli markalardan kalite uzun ömür az bakim olarak +2 önde. Arora Kanuni Kuba Mondial Rks den... Artı 0 Eksi
GoNzAlEzxt dedi: RKS markası hoşuma gitti gibi, sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... O fiyata Hintliler var. Hero Bajaj Tvs Sym Belki Kymco!! Bu markalar alt Çinli markalardan kalite uzun ömür az bakim olarak +2 önde. Arora Kanuni Kuba Mondial Rks den...
KS KS GoNzAlEzxt Femtopat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #5 ibo4techno dedi: O fiyata Hintliler var. Hero Bajaj Tvs Sym Belki Kymco!! Bu markalar alt Çinli markalardan kalite uzun ömür az bakim olarak +2 önde. Arora Kanuni Kuba Mondial Rks den... Genişletmek için tıkla... Cub yada scooter düşünsem mantıklı ama ben touring tipi motor düşünüyorum Artı 0 Eksi
ibo4techno dedi: O fiyata Hintliler var. Hero Bajaj Tvs Sym Belki Kymco!! Bu markalar alt Çinli markalardan kalite uzun ömür az bakim olarak +2 önde. Arora Kanuni Kuba Mondial Rks den... Genişletmek için tıkla... Cub yada scooter düşünsem mantıklı ama ben touring tipi motor düşünüyorum