60 bin TL civarında sistem önerisi

beyazlale

Hectopat
Daha fazla  
Yukarıdaki gibi klavye ve monitörde dahil olursa iyi olur. Her oyunu çayın bardağa aktığı gibi akıcı oynamak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarıdaki gibi klavye ve monitörde dahil olursa iyi olur. Her oyunu çayın bardağa aktığı gibi akıcı oynamak istiyorum.
Klavye mekanik mi istiyorsun, monitör nasıl bir şey istiyorsun? Çok detaysız anlatmışsın.

Kalan paraya da sıvı soğutma, ram ssd takviyesi bütçene göre kendin yaparak tamamlarsın.

Mekanik falan çok da umurumda değil monitörde 144 Hz ve üstü olsa fark etmez.

Sen 40 binlik atmışsın ben 60 binlik istiyorum.

Son düzenleme:
2800 verip toplam 32 gb ram yaptın, 4000 daha verip 1 tb daha ssd aldın, 4000 verip de sıvı soğutma aldın olarak hesaplıyorum(ki bence bu yükseltmeleri kesinlikle yap.) bunun üstüne monitör olarak bunu tavsiye ederim ekran boyutu önemli değil ise: Amazon.com.tr
klavye olarak tam karar veremedim ama bu güzel duruyor:

Sen 40 binlik atmışsın ben 60 binlik istiyorum.
Dediğim gibi hocam siz monitör felan de istiyorum demişsiniz bende size 40 binlik attım 10 bin liralık yükseltmelerini yapın dedim kalan paraya da monitör felan alırsınız daha mantıklı olur dedim hocam. Eğer yine de isterseniz 60 bine sadece kasa atabilirim.

Son düzenleme:

Onları yapıp atsana ben bulamadım hangisini alacağımı bir de daha iyi bir güç kaynağı bulabilir misin?

Onları yapıp atsana ben bulamadım hangisini alacağımı bir de daha iyi bir güç kaynağı bulabilir misin?
PSU kasa ile beraber geliyor hocam onun için kasayı da değiştrmeniz lazım veya içinde geleni satıp ayrıyeten almanız lazım. Benim yaptığım gözükmüyor,sizin yapmanız lazım hocam.

Yukarıda arkadaşın paylaşmış olduğu hazır sistemde, gerekli özelleştirmeler yapıldıktan sonra sistemin toplam fiyatı 50.000₺'yi buluyor. Eğer ki toplama bir sistem isterseniz söyleyin yardımcı olayım ama 54.000₺'yi buluyor toplama yapılırsa. Hazır sistem daha avantajlı olur. Siz bilirsiniz yine de. Hazır siste almaya karar verdiyseniz eğer son halini paylaşmadan almayın kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…