60 bin TL Gaming Laptop Önerisi

Bütçe
60000

murti13

Zeptopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar,

Biliyorum bu konuyla alakalı çok başlık var ve çoğunu okudum. Ancak hangi marka laptopa bakarsam bakayım çok fazla negatif yorumla karşılaşıyorum doğal olarak, bu sebeple sizlere danışmak istedim.

Bütçem maksimum 60k, daha üstüne çıkmayı düşünmüyorum. Şimdiye kadar Dell G15, G16 modellerini, HP Victus 16 R1041NT modelini düşündüm ancak yorumlarını beğenmedim açıkçası.

Bilgisayarı oyun için (özellikle CS2) ve mühendislik programlarında kullanacağım (fazla bir güce ihtiyaç olmayacağını öngörüyorum bu noktada). Ekrana ve malzeme kalitesine, sıcak çalışmamasına önem veririm. Özellikle Victus'ta CS oynarken insanların ekrandan dolayı rahatsız olduğunu gördüm.

Bilgisayarı stant üzerinde harici klavye ve mouse ile kullanmayı planlıyorum.

Araştırmalarım sonucu en son HP Omen 17'yi almayı düşündüm:

Sizlerin önerilerini ve düşüncelerini bekliyorum. Teşekkürler.

Dell G15 ve G16 kronik sorunlu modeller asla alma hocam.
Şahsen bu Victus'u alırdım. Sepette 59k ya geliyor.

Dell G15 ve G16 kronik sorunlu modeller asla alma hocam.
Şahsen bu Victus'u alırdım. Sepette 59k ya geliyor.
Merhabalar,

Omen yerine neden victus’u önerdiğinizi sorabilir miyim? Omen’in özellikleri de sanki yakın ama, kasa kalitesi, soğutması daha iyidir diye düşünüyordum. Cihaz tv nin victus incelemesinde cs2 oynarken her ne kadar fps değeri olsa da oyunda bi donma var gibi duruyordu.

Merhaba,

Omen yerine neden Victus'u önerdiğinizi sorabilir miyim? Omen'in özellikleri de sanki yakın ama, kasa kalitesi, soğutması daha iyidir diye düşünüyordum. Cihaz TV'nin Victus incelemesinde CS2 oynarken her ne kadar FPS değeri olsa da oyunda bir donma var gibi duruyordu.

Omen'lerde touchpad sorunlu gelebiliyor ve pilde kullanırken mavi ekran hatası alanlar varmış. Bence o Victus sırf ekranı için bile alınır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı