60 bin TL iPhone önerisi

Davut Ermiş

Hectopat
Daha fazla  
50-60k civarlarında ne alınır sizce?
Ben 15 Plus düşündüm ama yenilenmiş mi alayım 2. el mi alayım bilemedim. Ekran boyutu büyük olsun istiyorum Hz önemi değil ama Pro model varsa bu fiyatlara o da olur, bilemiyorum, sizce ne almalıyım?

14 Pro Max alabilirsin. 65 bin TL fiyatı var.

15 plus bütçede en mantıklısı gibi duruyor.
Eğer çok yoğun kullanan biri değilsen ve ince cihaz istersen 16e'de bakabilirsin.
Veya YD iPhone 17 alıp yanınada Nothing Phone 1 alır çift cihaz mis gibi kullanırsın.

14 Pro Max alabilirsin. 65 bin TL fiyatı var.
Pttawm'de var evet ama kim bilir o cihazın nesi var, yüksek ihtimalle çakma veya toplama olabilir çünkü normal 14 Pro Max piyasası 80-110k arası.

Düzgün bir satıcı olmadığı sürece asla PTTAWM tercih edilmemelidir.

14 Pro Max veya bütçe yetişiyorsa 15 Pro al.

Düz model alınmaz. 15 Pro alırdım ben olsam Type-C girişi diğer cihazlarımla bayağı yararlı oluyor.
Hocam ablama alacağım zaten pro özelliklere gerek yok 15 plus almaya karar verdim ama 2. El mi alayım sizce yoksa yenilenmiş mi alayım?

Hocam ablama alacağım zaten pro özelliklere gerek yok 15 plus almaya karar verdim ama 2. El mi alayım sizce yoksa yenilenmiş mi alayım?

İkinci el tabii ki. Telefoncudan alırsan daha güzel olur sorun yaşarsan adamın dükkanını basabilme artın var.

Yenilenmiş ürünleri asla tercih etme.

İkinci el tabii ki. Telefoncudan alırsan daha güzel olur sorun yaşarsan adamın dükkanını basabilme artın var.

Yenilenmiş ürünleri asla tercih etme.
Peki son olarak telefoncudan alırken nelere dikkat etmem gerek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…