60 bin TL laptop önerisi

Bütçe
60000
Eki Görüntüle 2567513

Şu an indirim var lakin akşama bitecek indirimler paran varsa 66 lira olanı al yoksa diğer ikisinden birini tercih et.
Hocam bunların pil ömrü ve ısınmaları nasıl beni üniversitede idare eder mi, performanstan çok önceliğim pil ömrü ve soğutma.

Laptopa o para verilmez. Ekran boyutu belli 720 p bile oynasan yeter. Zaten masaüstü performansıda alamazsın ekran kartları belli watt ile sınırlı oluyor. 6 gb 4060 ekran kartlı almanız yeterli olur
Geleceğede yönelik alıcam, neredeyse bütün oyunlar RTX kart gerektiriyor artık.

Hocam bunların pil ömrü ve ısınmaları nasıl beni üniversitede idare eder mi, performanstan çok önceliğim pil ömrü ve soğutma.

Geleceğede yönelik alacağım, neredeyse bütün oyunlar RTX kart gerektiriyor artık.

Alacağın bütün oyun laptopları zaten ısınacak zaten tam performans için şarja takılı kullanacaksın hocam uzun pil ömrü istiyorsan MacBook bakacaksın onda da oyun oynanmaz ama. R9t modellerinin soğutmaları daha iyi.

Geleceğede yönelik alıcam, neredeyse bütün oyunlar RTX kart gerektiriyor artık.
Tamam benim dediğim geleceğe yönelikte seni götürür . Gelecekte path tracing e geçiyorlar zaten 4060 da olsa 4080 de olsa hepsi çöp olacak 5 yıla kadar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı