60 bin TL laptop tavsiyesi

alihanakman6

Megapat

Bu ürün çok dikkatimi çekiyor. Büyük ekran olması ve benim ihtiyaçlarımı fazla karşılamasıyla almak istiyorum. Yakın fiyatlarda şunu almak daha mantıklı, şu indirime girerse bunun yerine alınır vs. dediğiniz modeller var mı? Markayı sevdiğimi de söyleyemeyeceğim ve tasarımını falan da çok beğenmedim.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BSLJV4X5?ie=UTF8&language=tr_TR bugün bunu gördüm mesela fiyat daha düşerse alınabilir mi?

Bence ilki daha mantıklı bütçeyi o kadar 10k kadar arttırabiliyorsan biraz daha çıkıp 4070 değil de 4080'li bir laptop alabilirsin.

gibi

Bütçen tam olarak ne kadar o çok önemli

Bu arada 4070 ve 4080 arasındaki dehşet farkı söylememe gerek yok diye düşünüyorum. Yerinde olsam bu seçeneği de bir değerlendiririm.

Bence ilki daha mantıklı bütçeyi o kadar 10k kadar arttırabiliyorsan biraz daha çıkıp 4070 değil de 4080'li bir laptop alabilirsin.

Gibi.

Bütçen tam olarak ne kadar o çok önemli.

Bu arada 4070 ve 4080 arasındaki dehşet farkı söylememe gerek yok diye düşünüyorum. Yerinde olsam bu seçeneği de bir değerlendiririm.

Ya bütçem var hocam da çok da harcamak istemiyorum yani 70i falan zorlarım çok güzel model vs inerse onun dışında çok bir ihtiyacım yok yani o 4080'li modeli de gördüm de bilemiyorum 4080e ihtiyacım var mı ama tabii satarsam vs muhtemelen daha kolay satılır.

Bu bütçede ana parayı ekran kartı belirliyor karar sana tamamen sana kalmış ama 4070 yeter diyorsan 60'lık iyi belki daha iyileri bulunur çok bakamadım ama 70k bütçeye çıkacaksan biraz daha çıkıp 4080'li almak daha mantıklı şahsen ama yine o birazcık bile birkaç bin TL olduğu için bir şeyde diyemiyorum hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı