60 bin TL laptop tavsiyesi

Bütçe
60000

cihancebic17

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Exgalibur G870 ısınma sorunu diyorlar ama fanı uçak motoru gibi olduğu için ısnımıyor yalan bende var ondan söylüyorum

Esenlikler bütçem maksimum 60 bin TL oyuncu laptopu arıyorum. En uygun fiyat performansı verecek laptop önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Marka olarak bir de Casper Excalibur serisi alınır mı?

Excalibur genelde önerilmez ama aslında durum biraz değişken. Amiyane bir tabirle, Quanta'nın tornasından çıkan hangi modeli Casper tercih ediyor, onu bilmek lazım. Misal G770 bir felaket ama 870 yine gideri var denebilecek bir model.

Esenlikler bütçem maksimum 60 bin TL oyuncu laptopu arıyorum. En uygun fiyat performansı verecek laptop önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Marka olarak bir de Casper Excalibur serisi alınır mı?
Bir de bunu buldum kullanan var mı önerir misiniz?

Amazon.com.tr a

Alınır malzemesi kaliteli

Dostlar teşekkürler attığım seçeneği siliyorum o zaman.

Hocam bu attıkların markası GameGaraj nasıl bir markası 5060 güzel kart fiyatına göre de bayağı iyi ama marka nasıl kaliteli mi soğutması ısıtması vs.
Hocam 5070ti olaninin incelemelerini gördüm. Soğutma olarak çok başarılı, yanlış bilmiyorsam kasa msi markasına ait, kendi logolarini basıp satıyorlar

Dostlar teşekkürler attığım seçeneği siliyorum o zaman.

Hocam bu attıkların markası GameGaraj nasıl bir markası 5060 güzel kart fiyatına göre de bayağı iyi ama marka nasıl kaliteli mi soğutması ısıtması vs.

Üretici olarak genelde MSI kullanıyorlar. R9t üreticisi kim bilmiyorum, ama Slayer modelleri genellikle MSI tabanlı cihazlardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı