egeburak41
Femtopat
Daha fazla
Kendin toplayacaksanMerhaba arkadaşlar, 60 bin TL'ye PC toplayacağım ama piyasadaki en iyi F/P kasayı arıyorum.
Not: Vok Trooper V3 çok önerildi.
Bütçem: 60.000
Hangi oyunları oynuyorsunuz? Valorant, LOL, CS 2 falan oynuyorsanız bir nebze anlayabiliriz de hikayeli oyunlar da oynuyorsanız 4070 Ti Super yerine daha pahalıya 4070 Super almak...Bunu Çok Beğendim Sizin Attıklarınızdaki İşlemcileri Beğenmediim
Biraz Bütçemi Aşacak Ama MSİ Soğutucu Ve MSİ Wifi Özelikli Kart İle Yükseltim 8 bin tl fazla Oldu Ama Sorun yok Taksitli Alcam ZatenBunu Çok Beğendim Sizin Attıklarınızdaki İşlemcileri Beğenmediim
Paranız boşa gidecek söyleyeyim hocam.Biraz Bütçemi Aşacak Ama MSİ Soğutucu Ve MSİ Wifi Özelikli Kart İle Yükseltim 8 bin tl fazla Oldu Ama Sorun yok Taksitli Alcam Zaten
Öyle Ağır Oyunlar Oynamıcam Genellikle Fps Oyunları Gibi Valorant,Cs Falan Filan Belki Nadiren Gta 5 OynarımHangi oyunları oynuyorsunuz? Valorant, LOL, CS 2 falan oynuyorsanız bir nebze anlayabiliriz de hikayeli oyunlar da oynuyorsanız 4070 Ti Super yerine daha pahalıya 4070 Super almak...
Hocam Sizin Attığınız Sistemde Taksit Seçeneklerini Bulamadım Taksit İle Almayı DüşüyorumParanız boşa gidecek söyleyeyim hocam.
Sayfanın biraz aşağısında var.Hocam Sizin Attığınız Sistemde Taksit Seçeneklerini Bulamadım Taksit İle Almayı Düşüyorum.