60 bin TL sistem önerisi

CraeLl

Zeptopat
60 bün TL bütçem var monitör dahil 2K bir sistem toplamak istiyorum önerileriniz nelerdir?

60 bün TL bütçem var monitör dahil 2K bir sistem toplamak istiyorum önerileriniz nelerdir?

9070XT bekleyin ama bekleyemem diyorsanız.

Monitörün 27 inç'i öğrenci indirimi ve hoş geldin5 koduyla 9000TL'ye düşüyor monitör+sistem toplamda 64.479TL 9070XT geldiğinde 32-33K olacaktır bazı şeylerden kısarak 9070XT'ye yükseltilebilir, tabii isterseniz.

Öğrenci indirimi kullanamıyorum maalesef ve 60 bin bütçeyi aşmayı çok istemiyorum 30 40 derken hadi 60 olsun dedim bu gidişle 100 bine çıkacağım gibi biraz daha ucuz yollu olması daha iyi olur. 9070xt 4k bile oynatır ama 4k monitör alacak bütçeyi çıkartamam o zaman da o kadar yüksek performansa ihtiyacım yokken fazladan para vermek istemiyorum. O yüzden 2k da beni üzmeyecek bir sistem olsun bana yeter.

Öğrenci indirimini ayarladım, sizce ASUS mu samsungmu almalıyım. Rekabetçi oyunlarla aram yok hikayeli oyun oynayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…