Merhaba iyi sosyaller,
60k gibi bir bütçeye PC toplamak istiyorum. Sadece kasa, öncesinde laptop kullandığım için klavye mouse kulaklık mikrofon ve monitörüm var. Oynadığım oyunlar genel olarak FPS oyunları, CS2 tarzında. Hangi sistemleri önerirsiniz? Nereden almam daha iyi olur? Fiyat farkları siteler arasında çok fazla oluyor.
Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.829,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Zoko Chiko 4x12 CM ARGB Fan Mesh Panel Temper Camlı Gaming Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zoko Chiko 4x12 CM ARGB Fan Mesh Panel Temper Camlı Gaming Kasa fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zoko Chiko 4x12 CM ARGB Fan Mesh Panel Temper Camlı Gaming Kasa özelliklerini incele, 1.230,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.469,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Böyle 62K yapıyor. Bütçeniz artar mı?Enermax ETS-F40-BK-ARGB Hava Soğutucu
Isı borusu etrafındaki hava konveksiyonunu artırabilir ve optimum soğutma performansı sağlamak için soğutucu içindeki hava akışını merkezileştirebilirwww.gaming.gen.tr
Artabilir 61-62K civarında olabilir fakat daha üstüne çıkmaz maalesef.
AM4 mü AM5 mi sistem toplamak istiyorsunuz?
Ryzen 7 9700X FPS oyunlarında sizi tatmin edecektir diye düşünüyorum. Sistemin eksiği DRAM'siz SSD sadece. Onun için bu SSD'yi düşünün.
Böyle tam hesapladığımda yaklaşık 62300 civarı çıkıyor.Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.319,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Parçalar hakkında hiçbir fikrim yok hocam benim için uzun süre beni götürebilecek bir kasa olması önemli oynadığım oyunlarda dediğim gibi CS2 gibi oyunlar.
Hocam şu sistem sizce nasıl?
İşlemci
Sıvı Soğutma
Anakart
Ekran Kartı
Ram
SSD
Kasa
5060 Ti'a düşmeyin sakın. Seçtiğiniz RAM anakart vesaire pahalı.
Hocam tamamen AMD sistem yazılım ve ufak render işlemlerindede sorun yaratmaz değil mi attığınız bir önceki sistem mesela.
Yazılım ve render işinde maalesef NVIDIA tarafınıza gitmenizi öneririm. Ufak falan diyorsunuz fakat bu ne kadar ufak?