60 bin TL sistem önerisi

Olabilir. Fakat attığı sistemden özelleştirme yapıp 7800x3D almasını öneririm.

Hardcore FPS oynamıyorsa gerek yok.
L1 olduğu için daha mantıklı.

Eğer kalite farkı yoksa 7800x3D alınabilir ancak fiyat farkı varsa gerek yok, yukarıda bulunan 7800x3D kasa ve soğutucu değişmeli, SSD S70 Blade yapılmalı.

Eğer ki FPS oyunu bağımlısı değilsen seçebilirsin 9700X i. Attığın sistem yerine 7800x3DLi sistemin hem bileşenleri daha iyi hem de fiyatları aynı. Fakat sistemde kasayı BitFenix yap 7800x3Dli.
Hocam 7800x3d olan sistem sogutma, ram, ssd, olarak daha kötü anakart olarak aynılar.

Hocam 7800x3D olan sistem sogutma, RAM, SSD, olarak daha kötü anakart olarak aynılar.

B650M-K daha iyi B650M-Rdan. Özelleştirme bakımından diyorum. SSD S70 Blade kasada BitFenix yapılmalı.

Hocam bence ekstra soğutucuya para vermeye gerek yok. PBO kapatıp ve UV ile idare edebilir diye düşünüyorum.

B650M-K daha iyi B650M-Rdan. Özelleştirme bakımından diyorum. SSD S70 Blade kasada BitFenix yapılmalı.

Hocam bence ekstra soğutucuya para vermeye gerek yok. PBO kapatıp ve UV ile idare edebilir diye düşünüyorum
Hocam b650m-k frekans olarak yüksek sadece b650m-r ise 2 m2 slotu var yani farkları nerdeyse yok.

9000 serisi değil bu işlemci, ısınıyor. Güç kısacaksa o işlemciyi almayada gerek yok.
Hocam attığım sistem daha mantıklı gibi ztn 7800x3d ye çekerse 62k oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…