60 bin TL sistem önerisi

bugra59

Yoctopat
Daha fazla  
Cümleten selamünaleyküm. Rekabetçi oyunlar oynuyorum. Yoğunlukla CS2, yüksek FPS alabileceğim rekabetçi bir oyun arıyorum. En az 280-300 FPS istiyorum. Kasa toplamak istiyorum. Bilgisayar parçalarından pek anlamıyorum. Uyumluluklarını falan yardımcı olursanız sevinirim. Bütçem 60 bin.

Cümleten selamünaleyküm. Rekabetçi oyunlar oynuyorum. Yoğunlukla CS2, yüksek FPS alabileceğim rekabetçi bir oyun arıyorum. En az 280-300 FPS istiyorum. Kasa toplamak istiyorum. Bilgisayar parçalarından pek anlamıyorum. Uyumluluklarını falan yardımcı olursanız sevinirim. Bütçem 60 bin.

Hazır almayacağım diye bir derdiniz yoksa bu sistem güzeldir özelleştirme seçenekleriniz de var.

CS2 oynuyorsanız, GPU'ya öncelik vermek yerine x3d bir işlemci almanız yararınıza olur.

Soğutucuyu 120mm yaparsanız ve daha kaliteli PSU'ya sahip bir kasa seçerseniz 60'ı bulur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf 50-60 FPS daha fazla alacak diye bu ekran kartlarına girmesin arkadaş.
Spesifik olarak CS2 oynayacağını belirtmiş.
Biz bu forumda kendi isteklerimizi değil konu sahibinin isteklerini değerlendiriyoruz.
Marka fanatizmi yapmadan, ihtiyaç neyse ona uygun bildiklerimizi sunuyoruz.
Doğru bilgiye sahip olmadığımız konularda da yorum yapmaktan kaçınıyoruz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu paralara 5060ti 16gb 9600xt 16 gb diye sakın girme 5070 al geç
Hocam ben de 60k bütçedeyim, 5070li sistem mi alsam yoksa 5k daha zorlayıp 9070xtli sistem mi alsam kararsız kaldım. Aradaki fark(5k) değer mi? Ayrıca 60kya fena olmayan bir 5070 olurken 65k 9070xt'de bazı parçalardan feragat etmem lazım. Ben genelde AAA oyunlar oynuyorum ama.

Spesifik olarak CS2 oynayacağını belirtmiş.
Biz bu forumda kendi isteklerimizi değil konu sahibinin isteklerini değerlendiriyoruz.
Marka fanatizmi yapmadan, ihtiyaç neyse ona uygun bildiklerimizi sunuyoruz.
Doğru bilgiye sahip olmadığımız konularda da yorum yapmaktan kaçınıyoruz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar ben biraz araştırıdm dediğiniz gibi işlemci 7800x3D oldu mu hazır kasalara baktım 70 80'den başlıyor Ryzen 5 7500F işlemci ile istediğim FPS'i elde edemem mi?

Yani şöyle söyleyim size ben 300Hz bir monitör alacağım ona gore kasada almam lazım yani en az 280 300 FPS almam lazım CS2 rekabetçide.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben biraz araştırıdm dediğiniz gibi işlemci 7800x3D oldu mu hazır kasalara baktım 70 80'den başlıyor Ryzen 5 7500F işlemci ile istediğim FPS'i elde edemem mi?

Yani şöyle söyleyim size ben 300Hz bir monitör alacağım ona gore kasada almam lazım yani en az 280 300 FPS almam lazım CS2 rekabetçide.
Bütçenize uygun x3d sistem gönderdim yukarıda. Ona bakın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı