60 bin TL'ye 5070 sistem toplama

Bütçe
60000

Berk Bilir

Hectopat
İşlemci olarak R7 7800x3D almayı düşünüyorum, genel olarak Valorant-CS tarzı FPS oyunları oynuyorum. Render içinde kullanacağım için ekran kartı NVIDIA olsun istedim. Şimdiden teşekkürler.

İşlemci olarak R7 7800x3D almayı düşünüyorum, genel olarak Valorant-CS tarzı FPS oyunları oynuyorum. Render içinde kullanacağım için ekran kartı NVIDIA olsun istedim. Şimdiden teşekkürler.
bahsettiğiniz oyunlar işlemci bazlı oyunlar başka ne içinn kullanacaksınız render olarak video resim proje

Bahsettiğiniz oyunlar işlemci bazlı oyunlar başka ne içinn kullanacaksınız render olarak video resim proje.

YouTube için video editlemeyi düşünüyorum onun dışında pek de bir işim yok ondan dolayı işlemciyi daha yukarıda tutmak için R7 7800x3D alayım diyorum.

YouTube için video editlemeyi düşünüyorum onun dışında pek de bir işim yok ondan dolayı işlemciyi daha yukarıda tutmak için R7 7800x3D alayım diyorum.
Oynadıgın oyunlarda işlemci bazlı oldugu için 5070 e gerek yok temiz 3070 3080 bul yada 4060 koy geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…