60 bin TL'ye çevre birimleri dahil sistem toplama önerisi

Bütçe
60000

AsderJP

Zeptopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi günler. Bir bilgisayar alacağım, maksimum bütçem 60k. Bu bütçeye çevre birimler dahil (monitör, klavye, fare). Bu bütçeye nasıl bir sistem toplanır? Ekran OLED olur mu bu bütçeye veya kaliteli ekran kartı alınabilir mi? Çok bilgim yok, yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

İşlemci: 7500F
Kasa: Segotep Axe 5 750W PCIE 5.1
SSD: SN5000 1 TB

Kasa etti sana 44.703 TL.

Elde kaldı 15K civarı bütçe. Valorant gibi oyunlar oynadığını varsayıyorum o yüzden yüksek Hz monitör istiyor olabilirsin.

Monitör:

Veya

Eğer CS gibi oyunlar oynarım dersen Hz'inden ötürü AOC alabilirsin ama hikayeli oyunlar oynayacağım dersen ileriye dönük olmasından ötürü Koorui iyidir tercih sana kalmış.

Ekipman:

GANKSENİNLE koduyla 250 TL indirim uygula. 1500 TL'ye geliyor güzel mouse.

Totalde 57K civarı tutuyor. Oled monitör sizin bütçenizde hayali bir şey maalesef ki.

İşlemci: 7500F.
Kasa: Segotep Axe 5 750W PCI-e 5.1
SSD: SN5000 1 TB.

Kasa etti sana 44.703 TL.

Elde kaldı 15k civarı bütçe. Valorant gibi oyunlar oynadığını varsayıyorum o yüzden yüksek Hz monitör istiyor olabilirsin.

Monitör:

Veya.

Eğer CS gibi oyunlar oynarım dersen Hz'inden ötürü AOC alabilirsin ama hikayeli oyunlar oynayacağım dersen ileriye dönük olmasından ötürü Koorui iyidir tercih sana kalmış.

Ekipman:

Gankseninle koduyla 250 TL indirim uygula. 1500 TL'ye geliyor güzel mouse.

Total'de 57k civarı tutuyor. OLED monitör sizin bütçenizde hayali bir şey maalesef ki.

Rekabetci oyunlar cok cok az oynuyorum genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum Hz onemli degil OLED icin kac bütçem gerekir.

Giriş seviyesi OLED'ler bile 30 bin TL civarı hocam. Ne kadar bütçe ayırabilirsiniz monitör için?

Soyle diyebilirim Max 80k ya gelebilir OLED olmasini istiyorum 80 k yeterli mi tum setup icin sunu soylemek istiyorum ki 4K veya 2K degil genellik 1080p oynuyorum grafikleri cok takan biri degilim 1080p de akici olsun istiyorum rekabetci oyunlar da cok az oynuyorum dedigim gibi bir de bayağı yakin bir arkadasimin dukkaninda toplayacağım kendisi toptanci ve fiyatlarda da yardimci olacak toptancidan olmasi ne kadar daha uyguna gelir piyasadan cok haberim yok.

Rekabetci oyunlar cok cok az oynuyorum genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum Hz onemli degil OLED icin kac bütçem gerekir.

+20K gerekiyor öyle söyleyeyim.

Diyorsan bütçem yetiyor attığım sistem ve ekipmanlarla beraber monitör olarak:

Soyle diyebilirim Max 80k ya gelebilir OLED olmasini istiyorum 80 k yeterli mi tum setup icin sunu soylemek istiyorum ki 4K veya 2K degil genellik 1080p oynuyorum grafikleri cok takan biri degilim 1080p de akici olsun istiyorum rekabetci oyunlar da cok az oynuyorum dedigim gibi bir de bayağı yakin bir arkadasimin dukkaninda toplayacağım kendisi toptanci ve fiyatlarda da yardimci olacak toptancidan olmasi ne kadar daha uyguna gelir piyasadan cok haberim yok.
Hocam OLED oldu mu her türlü min. 2k olacak zaten monitör. LS27DG612SUXUF giriş seviyesi en iyi OLED monitörlerdendir. Tüm bütçenizden 30 bin çıkıp sistemi ona göre toplamak lazım.

Hocam OLED oldu mu her türlü minimum 2K olacak zaten monitör. LS27DG612suxuf giriş seviyesi en iyi OLED monitörlerdendir. Tüm bütçenizden 30 bin çıkıp sistemi ona göre toplamak lazım.

Toptancidan almakla alakali bilginiz var mı toptanci fiyatlari nasıl ne kadar uyguna gelir vb.

+20K gerekiyor öyle söyleyeyim.

Diyorsan bütçem yetiyor attığım sistem ve ekipmanlarla beraber monitör olarak:

toptancidan almakla alakali bilginiz varmi toptanci fiyatlari nasil ne kadar uyguna gelir vb.

Toptancıdan alamazsınız. Toptan mantığı zaten çok farklı bir şey. Manav mantığı yok teknolojik ürünlerde bir şirket olacaksınız da her bir üründen yüzlerce alacaksınız da anca o zaman toptan mantığı olur ki gene bu kadar ucuza gelmez. Şu anda RAM'lerdeki zam gene artacak üstüne GPU - SSD'lere ve işlemcilere de en az %10 zam gelecek alıp geçin derim şimdiden kafanız rahat olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı