Cyber Blaze | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
İşlemci: 7500F.
Kasa: Segotep Axe 5 750W PCI-e 5.1
SSD: SN5000 1 TB.
Kasa etti sana 44.703 TL.
Elde kaldı 15k civarı bütçe. Valorant gibi oyunlar oynadığını varsayıyorum o yüzden yüksek Hz monitör istiyor olabilirsin.
Monitör:
AOC C27G4ZXE 27" 280 Hz 0.3 Ms FreeSync HDR10 Fast VA Curved Oyuncu Monitörü - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Veya.
Eğer CS gibi oyunlar oynarım dersen Hz'inden ötürü AOC alabilirsin ama hikayeli oyunlar oynayacağım dersen ileriye dönük olmasından ötürü Koorui iyidir tercih sana kalmış.
Ekipman:
Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları
Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Machenike L7 Mix Tri-Mode 3395 Beyaz Gaming Mouse | GANK
Machenike L7 Mix Tri-Mode 3395 beyaz gaming mouse, kablosuz (Bluetooth, 2.4 GHz) ve kablolu bağlantı seçenekleri ile oyun performansınızı zirveye taşır. RGB ışıklandırması ve ergonomik tasarımıyla fark yaratır. Machenike Türkiye distribütörü Gank.com.tr ile hemen keşfedin!gank.com.tr
Gankseninle koduyla 250 TL indirim uygula. 1500 TL'ye geliyor güzel mouse.
Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Mavi Mavi Fiyatları ve Özellikleri
Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Mavi Mavi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Total'de 57k civarı tutuyor. OLED monitör sizin bütçenizde hayali bir şey maalesef ki.
Giriş seviyesi OLED'ler bile 30 bin TL civarı hocam. Ne kadar bütçe ayırabilirsiniz monitör için?
Rekabetci oyunlar cok cok az oynuyorum genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum Hz onemli degil OLED icin kac bütçem gerekir.
Hocam OLED oldu mu her türlü min. 2k olacak zaten monitör. LS27DG612SUXUF giriş seviyesi en iyi OLED monitörlerdendir. Tüm bütçenizden 30 bin çıkıp sistemi ona göre toplamak lazım.Soyle diyebilirim Max 80k ya gelebilir OLED olmasini istiyorum 80 k yeterli mi tum setup icin sunu soylemek istiyorum ki 4K veya 2K degil genellik 1080p oynuyorum grafikleri cok takan biri degilim 1080p de akici olsun istiyorum rekabetci oyunlar da cok az oynuyorum dedigim gibi bir de bayağı yakin bir arkadasimin dukkaninda toplayacağım kendisi toptanci ve fiyatlarda da yardimci olacak toptancidan olmasi ne kadar daha uyguna gelir piyasadan cok haberim yok.
Hocam OLED oldu mu her türlü minimum 2K olacak zaten monitör. LS27DG612suxuf giriş seviyesi en iyi OLED monitörlerdendir. Tüm bütçenizden 30 bin çıkıp sistemi ona göre toplamak lazım.
toptancidan almakla alakali bilginiz varmi toptanci fiyatlari nasil ne kadar uyguna gelir vb.+20K gerekiyor öyle söyleyeyim.
Diyorsan bütçem yetiyor attığım sistem ve ekipmanlarla beraber monitör olarak:
Dell Alienware AW2725D 27 2560x1440 QHD 280Hz 0.03 ms HDMI DP Type-C True Black 400 QD-OLED Gaming Monitör | Ebrar Bilgisayar
Dell Alienware AW2725D 27 2560x1440 QHD 280Hz 0.03 ms HDMI DP Type-C True Black 400 QD-OLED Gaming Monitör en uygun fiyatla Ebrar Bilgisayar'dan satın alın. Dell AW2725D teknik özellikleri ve kullanıcı yorumları için hemen tıklayın.www.ebrarbilgisayar.com