60 bin TL'ye dizüstü bilgisayar önerisi

Bütçe
60 bin
Araştırmalarım ve öneriler sonucu GameGaraj'ın 5070 Ti modelini almaya karar verdim, 3D işlemcili modeline yönelmeye gerek var mı peki? Benim kullanım senaryor mu düşündüğünüzde.
3D modeli almana kesinlikle gerek yok kullanımına göre. Tek artısı L3 önbellek o da oyunlarda etkisini gösteriyor daha çok. Hem 95-100 bine çıkabiliyorsan o kasayı tavsiye etmiyorum. MSI Vector veya ROG kasa bulabiliriz. Daha kaliteli olurlar en azından ve donanımları benzer.

Eger aşırı derecede rekabetci oyun oynamiyorsaniz pek gerek yok.

@Adlin @kxy tamamdır o zaman arkadaşlar, zatem 89'a kadar çıktım ASUS benim de istediğim bir model ama artık rakam yükseltmek istemiyorum açıkçası, bütçemi fazlasıyla yükselttim, değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.

Bir de benim mevcut Mouse'umun orta tuşu çalışmıyor yeni bir mouse almayı düşünüyorum uzun kullanımda ergonomik ve pil ömrü yüksek olan tercihen kablosuz bir mouse olmasını istiyorum, önerebileceğiniz modeller var mı fiyat performans odaklı ve çok pahalı olmayan ürünler istiyorum yine.

Rica ederim, şimdiden hayırlı olsun. Tutuşun Palm ise Scyrox V6 önerebilirim. Claw veya Fingertip ise Scyrox V8.

Mouse icin ayri konu acip etiketlerseniz daha rahat yardimci oluruz hocam. Etiketlersenizde daha guzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…