60 bin TL'ye Gaming laptop önerisi

Bütçe
60000
Makaleler
1
Merhaba mühendislik öğrencisiyim. Derslerin yanında daha çok oyun odaklı (Cyberpunk, God of War, RDR2, CS2..) Bir laptop arıyorum. 60k bütçem var 5K aşağı yukarı oynayabilir. Önceliğim beni üzmeyecek kronik sorunları olmayan kaliteli bir laptop olması. Aşağıdaki laptopu almayı düşünüyorum fakat ikisi arasındaki farkı anlayamadım. Biri 62K iken diğeri 68k. Acaba bilen birisi beni aydınlatabilir mi?

Merhaba mühendislik öğrencisiyim. Derslerin yanında daha çok oyun odaklı (Cyberpunk, God of War, RDR2, CS2..) Bir laptop arıyorum. 60k bütçem var 5K aşağı yukarı oynayabilir. Önceliğim beni üzmeyecek kronik sorunları olmayan kaliteli bir laptop olması. Aşağıdaki laptopu almayı düşünüyorum fakat ikisi arasındaki farkı anlayamadım. Biri 62K iken diğeri 68k. Acaba bilen birisi beni aydınlatabilir mi?
O fiyata RTX 4070 var HP Omen 17-db0015NT A44QLEA R7-8845HS 32 GB 1 TB SSD RTX4070 17" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri

Attığınız modeller alınmaz. Bu modeller çok daha mantıklı seçenek.

Bütçe çıkıyorsa bu modeli tercih edin.

@aydos
Elbette tercihler değişkendir...
Özellik olarak biraz düşük olsa bile benim tercihim ve önerim kasası kaliteli olan modelin alınması yönünde..

Lenovo Legion ve HP Omen modeller güzel olur.. Victus 16 lar da kötü değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı