Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.234 Çözümler 53 9 Mart 2025 #1 Arkadaşıma bakıyoruz tek tek almaya sıcak bakmıyor. Hazır sistem olursa sevinirim. Bütçeyi aşmasak en iyisi ama kesinlik aşmaya değer dediğiniz çok ufak farklar varsa değerlendirebiliriz. Önerilerinizi bekliyoruz. @kxy @YüzbaşıJohnPrice varsa aklınızda bir şey önerileriniz değerli benim için. @Bold Pilot Son düzenleme: 9 Mart 2025
Arkadaşıma bakıyoruz tek tek almaya sıcak bakmıyor. Hazır sistem olursa sevinirim. Bütçeyi aşmasak en iyisi ama kesinlik aşmaya değer dediğiniz çok ufak farklar varsa değerlendirebiliriz. Önerilerinizi bekliyoruz. @kxy @YüzbaşıJohnPrice varsa aklınızda bir şey önerileriniz değerli benim için. @Bold Pilot
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.033 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #2 Hazır sistem piyasasını bilmiyorum ama toplama çok daha ucuza gelir. Toplama alın.
O oylesine1i Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 4 9 Mart 2025 #3 YüzbaşıJohnPrice dedi: Hazır sistem piyasasını bilmiyorum ama toplama çok daha ucuza gelir. Toplama alın. Genişletmek için tıkla... Hocam ayıptır sorması tam tersi olması gerekmez mi?
YüzbaşıJohnPrice dedi: Hazır sistem piyasasını bilmiyorum ama toplama çok daha ucuza gelir. Toplama alın. Genişletmek için tıkla... Hocam ayıptır sorması tam tersi olması gerekmez mi?
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.033 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #4 oylesine1i dedi: Hocam ayıptır sorması tam tersi olması gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Hayır.
oylesine1i dedi: Hocam ayıptır sorması tam tersi olması gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.234 Çözümler 53 9 Mart 2025 #5 YüzbaşıJohnPrice dedi: Hazır sistem piyasasını bilmiyorum ama toplama çok daha ucuza gelir. Toplama alın. Genişletmek için tıkla... Hocam bende öyle düşünüyorum normalde ama hazır sistem daha kolayına geliyor sanırım bulursanız atarsanız sevinirim bende detaylı bakacağım.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Hazır sistem piyasasını bilmiyorum ama toplama çok daha ucuza gelir. Toplama alın. Genişletmek için tıkla... Hocam bende öyle düşünüyorum normalde ama hazır sistem daha kolayına geliyor sanırım bulursanız atarsanız sevinirim bende detaylı bakacağım.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.033 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #6 Burak Karabal dedi: Hocam bende öyle düşünüyorum normalde ama hazır sistem daha kolayına geliyor sanırım bulursanız atarsanız sevinirim bende detaylı bakacağım. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam bakacak zamanım olmadı. Biraz baktım şu mantıklı gibi geldi. https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...e-gaming-16gb-rx9070-sistem-tavsiyesi-p-54745 Benim tavsiyem kesinlikle toplama almak yönünde. @efebatiin
Burak Karabal dedi: Hocam bende öyle düşünüyorum normalde ama hazır sistem daha kolayına geliyor sanırım bulursanız atarsanız sevinirim bende detaylı bakacağım. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam bakacak zamanım olmadı. Biraz baktım şu mantıklı gibi geldi. https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...e-gaming-16gb-rx9070-sistem-tavsiyesi-p-54745 Benim tavsiyem kesinlikle toplama almak yönünde. @efebatiin
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.528 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #7 YüzbaşıJohnPrice dedi: Kusura bakmayın hocam bakacak zamanım olmadı. Biraz baktım şu mantıklı gibi geldi. https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...e-gaming-16gb-rx9070-sistem-tavsiyesi-p-54745 Benim tavsiyem kesinlikle toplama almak yönünde. @efebatiin Genişletmek için tıkla... Bende bu bütçede parça parça toplardım. Eğer istemiyorsan hocamın attığı sistem güzel bence.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Kusura bakmayın hocam bakacak zamanım olmadı. Biraz baktım şu mantıklı gibi geldi. https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...e-gaming-16gb-rx9070-sistem-tavsiyesi-p-54745 Benim tavsiyem kesinlikle toplama almak yönünde. @efebatiin Genişletmek için tıkla... Bende bu bütçede parça parça toplardım. Eğer istemiyorsan hocamın attığı sistem güzel bence.