60 bin TL'ye hazır sistem önerisi

StrainGauGe

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci[Üniversite]
F/P ve güncel olmak üzere önerilerinize açığım. ( 60.000 TL bütçe )

Son düzenleyen: Moderatör:
Üstündekileri düzenleyip alabilirsin 5070 çok mantıklı şu an artan parayada monitör klavye mouse aksesuar alırsın yine tercih senin tabii ki.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

500 SSD bu fiyata yetersiz bence 3 4 oyun 500 GB zaten.
Ssd olarak+2779 TL ile 1TB dram li MSI Spatium M480 Pro seçsin o zaman. Bu fiyata 32GB RAM li ve 240mm sıvı soğutmalı üstüne 5070ti lı hazır sistem bulmak nerdeyse imkansız. Hatta eğer bütçesi çıkıyorsa ekstra 1334TL ile işlemci yo 7700 seçerse mükemmel olur

60000 TL max bütçe uğraştım ama bunu alamam

Ürün markaları biraz ürkütücü ama cidden aşırı f/p bir ürün olmuş

60000 TL maksimum bütçe uğraştım ama bunu alamam.

Ürün markaları biraz ürkütücü ama cidden aşırı F/P bir ürün olmuş.

Kendi bilgisayarımda en kötü markaları kullanıyorum Rampage mouse klavye alırken bile arkadaşlarım rapmageden su bile alınmaz demişti ve diğer bilgisayar bileşenlerim ne olduğu belirsiz markalardan topladım zamanında 7 yıldır sorunsuz kullanıyorum yani bence markalar dewğilde kullanım şekli önemli.

Zaten Rampage çöp değil aga millet sağdan soldan duyup "çöp" damgasını vurdu markaya, 800TL ve altındaki fiyatlarda Rampage ürünleri nimettir resmen. Rampage in bu şekilde onerilmeme neden ise şu: Mesela 1.5k ya rampage Kablosuz Mouse alacaksın, alınmaz! Peki neden? Mouse kötü değil sadece o fiyatı hak etmiyor, malzeme kalitesi sensörü falan o fiyata uygun bir kalitede değil, aynı fiyatlarda çok daha iyi ürünler mevcut bu yüzden rampage alınmaz ama dediğim gibi 800TL altı bütçede Rampage nimettir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…