S seercii Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 301 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2025 #1 Merhaba, iç mimar için 60 civarı laptop önerisi istiyorum. 3DS Max gibi programlar kullanılıyor.
Mearty Kilopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 918 Çözümler 3 9 Kasım 2025 #2 seercii dedi: Merhaba, iç mimar için 60 civarı laptop önerisi istiyorum. 3DS Max gibi programlar kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Ek bir monitör kullanma imkanınız yoksa büyük ekranlı bir cihaz tercih etmenizi öneririm.
seercii dedi: Merhaba, iç mimar için 60 civarı laptop önerisi istiyorum. 3DS Max gibi programlar kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Ek bir monitör kullanma imkanınız yoksa büyük ekranlı bir cihaz tercih etmenizi öneririm.
S seercii Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 301 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2025 #3 Mearty dedi: Ek bir monitör kullanma imkanınız yoksa büyük ekranlı bir cihaz tercih etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Monitör alınır ekstra olarak ama büyük ekranlıda olur öneriniz var mı?
Mearty dedi: Ek bir monitör kullanma imkanınız yoksa büyük ekranlı bir cihaz tercih etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Monitör alınır ekstra olarak ama büyük ekranlıda olur öneriniz var mı?