60 bin TL'ye kadar laptop önerisi

Bütçe
60000

sabir25k

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 2-3 aydır araştırıyorum ve karar veremedim.
Görüntü kalitesinin iyi olduğu FIFA, RDR2, CoD MW, CS:GO tarzı yani hikaye oyunları spor oyunlarını görsel şölen modunda oynayabileceğim fakat aynı zamanda hafif, taşınması kolay olabilen 4-5 yıl sorunsuz götürecek bir laptop arayışım var arkadaşlar. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Görüntü kalitesinin iyi olduğu FIFA, RDR2, CoD MW, CS:GO tarzı yani hikaye oyunları spor oyunlarını görsel şölen modunda oynayabileceğim fakat aynı zamanda hafif, taşınması kolay olabilen 4-5 yıl sorunsuz götürecek bir laptop arayışım var arkadaşlar. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
excalibur g870 e bakabilirsin

Yazmayı unuttum ama 2k ekran isteğim ön planda olup. Ekran soluk olmasını istemiyorum sRGB %100 olması gerekiyor sanırım. Dediğim gibi görsel kısmının iyi olması göz yormaması vs önemli benim için.
Ayrıca türk markalardan yana bir endişem de var daha önce hiç araştırmadım veya kullanamdım diyeyim.

Bu konuda Lenovo ve Acer markalar tavsiye ediliyor.

1.5 senedir excalibur g770 kullanıyorum bi eksiğini görmedim sadece azıcık ısınıyor okadar bence sizin içinizde başka bisey yüzünden kin oluşmuş

aslında laptop yerine 60bin tl ye canavar gibi sistem alabilirsin ama taşınması kolay kısmını bi kenara koyman gerek

Ben lenovoyu gördüm. Legion pro 5 lerin ekranı gerçekten çok iyi hem nit değeri doygunluğu ama 60binin çok üstünde. Acer nasıl acaba hiç yerinde görüp test edemedim.

1.5 senedir excalibur g770 kullanıyorum bi eksiğini görmedim sadece azıcık ısınıyor okadar bence sizin içinizde başka bisey yüzünden kin oluşmuş

aslında laptop yerine 60bin tl ye canavar gibi sistem alabilirsin ama taşınması kolay kısmını bi kenara koyman gerek
Azıcık oldugundan emin miyiz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı