60 bin TL'ye laptop önerisi

Zeref

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,
Uzun süredir bakınmama rağmen içime sinen bu fiyat aralığında tek bi' laptop bulabildim. 60 bin bandının üzerine çıkamayacağımdan önerilerinizi buna göre yapın şimdiden teşekkürler.

Bahsettiğim; Dell G16 7630 İ9-13900HX 4070 kombinasyonu, ancak gördüğüm kadarıyla bu modelde RAM yükseltmesi ile alakalı üretici tarafından yapılan kısıtlamalar var. Chipset ve işlemci tarafında RAM konusunda sorun yok gibi.

Attiginiz model cok kotu. Bir suru kronik arizasi ve isinma sorunu var.

Attiginiz model cok kotu. Bir suru kronik arizasi ve isinma sorunu var.
Aradığım yorumlarda buna benzer olanlar, teşekkürler.

Bunu değerlendirecek olsam bile temel amacım oyun değil, muhtemelende yıl için 1 iki kez oyun için kullanacağım olur. sadece ekran kartı arasındaki %10 performans için bu fiyata çıkamam. Teşekkürler.

%10 Değil %60 fark var aralarında. Her türlü değer.

%10 Değil %60 fark var aralarında. Her türlü değer.

Benim hatam, yanlış hatırlıyorum o halde. Ancak dediğim gibi o fiyat bandına çıkarsam muhtemelen üzerine de çıkmak isteyeceğim ve bunun sonu yok. Oyun için değil tasarım ve render için kullanacağım. Ekran kartı bu konuda kesinlikle iyi olacaktır ama aldıktan sonra upgrade yapacağımı da düşünürsek yine bütçemi çok aşıyor. Teşekkürler.

O zaman Predator almanızı tavsiye ederim yukarıda atılan.

Sizin tercihiniz sonra VRAM yetmiyor biraz yavaş oldu kaldı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…