60 bin TL'ye laptop önerisi

Super User

Kilopat
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir laptop arayışı içindeyim. Maksimum 60'lara falan çıkabilirim diye düşünüyorum. Özellikle istediğim donanım olarak en az 140W 4060 ve iyi bir soğutması olması. Windows lisansı olmasına gerek yok o farkı daha iyi şeylerde kullanırım. En az 1 TB SSD ve 32 RAM olursa tabii onunda tadından yenmez. Önerilerinizi bekliyorum.

Monster, Excalibur ve HP pek düşünmüyorum. Yine de iyi bir model önerisi varsa bakarım.

Elimde RTX 3050 i5 11. nesil 16 RAM 500 SSD Windows 11 lisanlı Gaming laptop var bunu satıp üstüne ekleyeceğim. Sizce kaça gider ne beni ne de karşıyı üzmeyecek fiyat olarak?

Son düzenleme:

Butce 1500 TL bile cikmazsa:

Cihazın yanında kesinlikle stand almanda gerek. Aksi halde yanlardan hava cikisi olmadigi icin bogulacaktir. Cihazda fabrikasyon hicbir limit olmadigi icinde sicak calisir standsiz sekilde.

Bütçe 1500 TL bile cikmazsa:

Cihazın yanında kesinlikle stant almanda gerek. Aksi halde yanlardan hava cikisi olmadigi icin bogulacaktir. Cihazda fabrikasyon hiçbir limit olmadigi icinde sıcak calisir standsiz sekilde.

5070 Ti'ye bütçe çıkabilirim gibi ekranı 1 ms mi?

GameGaraj değil de başka bir öneriniz var mı? Monster, Excalibur ve HP dediğim gibi öneri varsa bakabilirim

GameGaraj değil de başka bir öneriniz var mı? Monster, Excalibur ve HP dediğim gibi öneri varsa bakabilirim.

Bu fiyat bandinda GameGaraj haric F/P kalabilen cihaz yok. 5070 Ti icin 85000 bandina cikmaniz gerekli ki o cihazda GameGaraj. Denkleri cok ust fiyatlarda kaliyor donanim olarak. Ekran ms degeri maalesef belirtilmemis.

GameGaraj değil de başka bir öneriniz var mı? Monster, Excalibur ve HP dediğim gibi öneri varsa bakabilirim.

Kullandığı panel yanlışım varsa düzeltin 5msti sanırım.

13700HX 5060 LOQ 56 bin.

Tüh biz şimdi hangisine inanacağız? :D

Screenshot_20250929_110448_Chrome.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı