B Bahadir Okkali Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 29 Cuma 23:23 #1 Mühendislik için bugün veya yarın laptop almam gerekiyor. 48 veya 64 GB RAM istiyorum. İşlemci ve RAM'e ağırlık vermek istiyorum. Ekran kartı da 100W üstü olsa şahane olur. Max 60k.
Mühendislik için bugün veya yarın laptop almam gerekiyor. 48 veya 64 GB RAM istiyorum. İşlemci ve RAM'e ağırlık vermek istiyorum. Ekran kartı da 100W üstü olsa şahane olur. Max 60k.
serkie Hectopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: Macbook pro m2 max Desktop: Amd Ryzen 7 7800 / RX 7700XT Phone: iphone 15 pro & huawei pura 80 pro & google pixel 9 pro xl Cinsiyet Erkek Cuma 23:27 #2 Çalıştıracağınız programlar mac ile uyumlu mu? Eğer uyumluysa daha verimli çalışabilirsiniz.
B Bahadir Okkali Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 29 Cumartesi 00:33 #3 serkie dedi: Çalıştıracağınız programlar Mac ile uyumlu mu? Eğer uyumluysa daha verimli çalışabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mac'te sonraki sınıflarda biraz uğraştırıyormuş sanırsam program kurmak falan. Bahadir Okkali dedi: Mac'te sonraki sınıflarda biraz uğraştırıyormuş sanırsam program kurmak falan. Genişletmek için tıkla... Lenovo LOQ 15IRX9 83DV0OG7TRP06 Notebook modeli nasıl sizce Son düzenleme: Cumartesi 00:43
serkie dedi: Çalıştıracağınız programlar Mac ile uyumlu mu? Eğer uyumluysa daha verimli çalışabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mac'te sonraki sınıflarda biraz uğraştırıyormuş sanırsam program kurmak falan. Bahadir Okkali dedi: Mac'te sonraki sınıflarda biraz uğraştırıyormuş sanırsam program kurmak falan. Genişletmek için tıkla... Lenovo LOQ 15IRX9 83DV0OG7TRP06 Notebook modeli nasıl sizce
MrDemlicay Picopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 14:50 #4 Hepsiburada , Trendyol Bahadir Okkali dedi: Lenovo LOQ 15IRX9 83DV0OG7TRP06 Notebook Genişletmek için tıkla... Hocam intel işlemcili Lenovo LOQ laptoplar kronik sorunlu diye biliyorum. video1 , video2
Hepsiburada , Trendyol Bahadir Okkali dedi: Lenovo LOQ 15IRX9 83DV0OG7TRP06 Notebook Genişletmek için tıkla... Hocam intel işlemcili Lenovo LOQ laptoplar kronik sorunlu diye biliyorum. video1 , video2