60 bin TL'ye sistem önerisi

Bütçe
60000

M4A

Picopat
Daha fazla  
Herkese selamlar yılbaşı indirimleri ile bir sistem dizdim almadan önce danışmak isterim fikirleriniz nelerdir? Teşekkürler.
Ankarat (ASUS Prime B650M-R)

İşlemci (Ryzen 5 7500F)

Ekran kartı (ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Super OC Edition 12 GB)

Sıvı soğutma(NZXT Kraken Elite 280 AiO LCD 280mm)

Kasa(Lian Li Lancool 216)

SSD(Samsung 1TB 990 EVO Plus)

Güç kaynağı için 750W veya 850W Corsair'den bir şeyler düşünüyorum ama hangi güç kaynağı alsam emin degilim.

Anakart: msı pro b650-s wifi
Sıvı soğutma: arctic liquid freezer II 240mm
PSU: FSP marka iyidir 850w

Bu güncellemeler daha iyi olacaktır

Anakart: MSI Pro B650-S Wi-Fi
Sıvı soğutma: Arctic Liquid Freezer II 240mm.
PSU: FSP marka iyidir 850W.

Bu güncellemeler daha iyi olacaktır.

Teşekkür ederim alternatif olarak aklımda tutacagim biraz daha F/P gibi önerilerin ama neden daha iyi olacağını düşündün fiyat farkı dışında daha iyi degiller mi benim parçalar.

Teşekkür ederim alternatif olarak aklımda tutacagim biraz daha F/P gibi önerilerin ama neden daha iyi olacağını düşündün fiyat farkı dışında daha iyi degiller mi benim parçalar.
Değiller hocam benim söylediğim anakart daha iyi, sıvı soğutucu denildiğinde arctic zaten. Arctic herkes tarafından kullanılıp kimsenin şikayetçi olmadığı bir marka diyebilirim. PSU'da da FSP markadır. 750w yetecektir ama ileri dönüşlülük için 850w kafayı rahat ettirir.

Anladım teşekkürler hocam.

66k ya 4080s hazır sistem vardı

Lancool 216 bende de var. Kusursuza yakin bir kasa. Guc kaynagi olarak bende corsair rm750e var, oneririm. Bu arada aldığın islemci icin sivi sogutucuya gerek yok ak620 veya thermalright pa 120 ihtiyacindan fazlasini verir.

Lancool 216 bende de var. Kusursuza yakin bir kasa. Guc kaynagi olarak bende Corsair RM750e var, oneririm. Bu arada aldığın islemci icin sivi sogutucuya gerek yok AK620 veya Thermalright pa 120 ihtiyacindan fazlasini verir.

Lancool gerçekten hem şık ve bayağı da övgüler alıyor teşekkürler sıvı soğutma işi biraz görüntü biraz da ileriye dönük upgrade yaparsam lazım olabilir diye sağ olasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…