60 bin TL'ye sistem önerisi

Bütçe
60.000 TL
Ekran kartını 5070 yapın. İşlemciyi Ryzen 7 7800x3D çıkmazda Ryzen 7 9700X. Render yazılım odaklı 9700X. 7800x3D de bana render ve yazılımda yeter dersen onu öneririm oyun için tabii ki X3D.
İşlemci ve ekran kartını bu ikisiyle değiştirdik o zaman.

Diğer bileşenleri ellemesine gerek yok. Bilgi isterseniz sorabilirsiniz hocam burası forum.

Diğer bileşenleri ellemesine gerek yok. Bilgi isterseniz sorabilirsiniz hocam burası forum.
duruma göre arkadaşın attığı parçaları alabilirim parçalar, markalar oturdu kafamda az çok teşekkür ederim, duruma göre indirim de kovalayabilirim size gelir tekrar danışırım zaten monitör için de tekrardan uğrayacağım ileriki zamanlarda, çok monitör kaydetmiştim telefona kafam o konuda da karışık baya, çok teşekkür ederim ikinize de hocalarım

Aslında her bütçenin monitörleri belli. Bütçe verirseniz kesin öneri yaparız direkt.

Aslında her bütçenin monitörleri belli. Bütçe verirseniz kesin öneri yaparız direkt.
27 inc olması önemli hocam bide 2k, bütçem 8k olabilir en fazla dersiniz ki az bişi çık şunu şunu al okey derim ben de vadesiz taksitli olduğu sürece

bu bana biraz fazla kaçar gibi hocam daha masasını klavyesini mousesini de alıcam benim baktıklarım bunlardı atayım hepsini

Iyzico ve Parolapara indirimleriyle 6000TL civarına geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…